Configurations Error(!)
1 januari, 2014 · av werun ·
26 november, 2013 · av werun ·

Våran nya bloggare Imaan Ali aka The Hijablog föreläser på TEDx.

Se föreläsningen nedan:

YouTube Preview Image
19 november, 2013 · av werun ·

Blogozine.se bjuder in till mingel och modevisning i Mood Gallerian. För utom modevisning kommer WERUN artisten Flexx att uppträda med sin nya EP ”Munchies & Pizza”.

Osa senast idag på osa@blogozine.se

YouTube Preview Image
29 oktober, 2013 · av werun ·
27 oktober, 2013 · av werun ·

La Buona Trattoria Del Nonno, belägen på Palazzo Pescatore i St. Paul’s Bay på Malta, öppnade sina dörrar för allmänheten i Februari i år. Trattorian har mottagits med entusiasm av många kräsna kunder.

En genuin Trattoria.
”La Buona Trattoria Del Nonno representerar kulinariska upplevelser och känslor av ägaren, Ben Muscat Snr. Ben har satt upp flera framgångsrika restauranger som idag är kända namn. Han bestämde sig för att komma ur sin pensionering 2012 för att istället utveckla sin önskan att bjuda hans kära gäster på en genuin Trattoria, baserat på hans omfattande erfarenhet.

Maten är så kallad ”slow food” som gräddas i vedugn, där tillverkas även munsvattnande pizzor och slow bakade rätter såsom Laras revbensspjäll, Lammrack och Baby Chickens.

Hemlagad pasta.
De är stolta över att servera sina egna hemlagade Pasta al Uovo i olika varianter och med olika såser. Man kan även beställa deras färsk pasta och ta med sig hem om man vill laga maten själv hemma. De är mycket glada över att kunna ge dig idéer om hur du förbereder maten. Deras ”trumfkort” är den fantastiska Zuppa di Cozze med färska musslor som levereras dagligen till restaurangen.

Detta är en restaurang som vi varmt kan rekommendera till alla som besöker Malta. Ni hittar den fullständiga adressen nedan.

WERUN Rated: ✯✯✯

La Buona Trattoria Del Nonno
St. Paul’s Street, c/o Palazzo Pescatore
St. Paul’s Bay, Malta