HÀr spelades vinnarlÄten All This Way i Idol 2011 in

Under förra helgen var Robin Stjernberg, Moa Lignell och Amanda Fondell i studion med Arnthor Birgisson och Lukasz Duchnowski  dÀr man under tvÄ dagar spelade in vinnarlÄten All This Way. Samtidigt, i en annan fotostudio, tog man paralellt bilder till singelomslagen. SÄ Idolerna Äkte i skyttetrafik fram och tillbaka för att hinna emd och göra bÄda.

I musikstudion fick Idolerna spela in varsin version av vinnarlĂ„ten, som skulle passa dem. Det Ă€r förstĂ„r gngen en vinnarlĂ„t gjorts om för att passa respektive Idol – och resultatet blev riktigt bra. Det gĂ„r ju redan nu att lyssna pĂ„ bĂ„de Robins och Amandas version av vinnarlĂ„ten, men kan berĂ€tta att Moa, Ă€ven hon gjorde en grym, mer gitarrbaserad version av All This Way, dĂ€r hennes speciella ton i rösten verkligen kom fram. 

Som jag skrev i mitt inlÀgg tidigare idag har Àven Darin varit med och skrivit lÄten, och det Àr ganska hÀftigt att en Idol som var med i första omgÄngen, kommer tillbaka och avslutar Idol-eran med att skriva vinnarlÄten, som för första gÄngen ocksÄ Àr en riktigt poplÄt.

Lyssna pĂ„ Spotify: Amanda Fondell – All This Way

Lyssna pĂ„ Spotify: Robin Stjernberg – All This Way

 • http://www.facebook.com/victor.rundberg Victor ApMannen Rundberg

  MOA’s lĂ„t dĂ„!
  VILKA FATTAR INTE ATT HON VAR BÄTTRE!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000506943827 Felicia Tomaten Magnusson

  Kommer moas variation av lÄten aldrig slÀppas pÄ youtube eller nÄnting ??

  • Niklas Torsell

   Hej,
   Nej, den kommer inte att slĂ€ppas tyvĂ€rr…