Spotify lanserar Spotify Apps

YouTube Preview Image

Spotify expanderar och lanserar nu en helt ny plattform som möjliggör utveckling av tredjepartsapplikationer. Detta innebÀr att man nu kan hitta integrerade musikappar inne i Spotify. Bland apparna finns bÄde musiktidningar, textappar (TuneWiki) och appar som ger dig musik efter hur du kÀnner dig. Och sÄklart olika spellisteappar.

En Betaversion av App FInder har precis lanserats, men utbudet Ă€r Ă€nnu inte sĂ„ stort. Men kan Ă€ndĂ„ tipsa om Wearehunted, dĂ€r  det tipsas om en massa bra, ny musik och ”jagade” artistakter. SĂ„g bĂ„de Rebecca & Fiona, First Aid Kit, Laleh och Lana Del Ray.

En annan Ă€r Soundrop, dĂ€r man kan skapa spellistor tillsammans med sina vĂ€nner som sedan alla kan lyssna pĂ„. Är inte sĂ„ stor skillnad frĂ„n Collaborative Playlist, men Ă€ndĂ„.

HĂ€r kan du ladda ner en Beta version av App Finder i Spotify.