en bra helg

image132min helg har varit lÄng (: pÄ fredag var jag med min bÀstevÀn desirée nilsson, vi hittade ingenstans dÀr hon&jag kunde sova men sen fick hon sova hos franci.. och helena sov hos mig den dagen, vi hade jÀtteroligt. vi tittade pÄ halv tretton filmen pÄ datan, sen orkade vi inte mer och typ tittade pÄ tv:n i vardags rummet som hade massa roliga program pÄ ettan och typ femman. ah vi somnade snabbt för vi var över trötta. vi vaknade runt 12, vi Ät frukost och sen gick helena hem för pÄ kvÀllen skulle hon pÄ nÄgon fest typ. pÄ dagen satt jag vid datan (som vanligt) och sen sÄ skulle jag sova hos rebecca men det gick inte sÄ det fick stÄ över. sen loggade jag in pÄ msn och dÄ var jennifer inne wiho, hon Àr typ aldrig inne. sÄ dÄ bestÀmde vi att jag skulle sova hos henne lör-sön assÄ ;) sÄ jag packade mina saker och sov över hos Àlsklingen. vi tog en massa foton som jag lagt ut pÄ playahead.se men ni kan ju bara se om ni Àr mina vÀnner, jag heter ogillad@ playahead.se :) tit a look, eller skapa relation om ni vill se fotona :) puss & kram skumbanan!