barndomvÀn forlajf

image73

Ă€lskling jag kan inte fatta att vi fortfarande har kvar vĂ„r vĂ€nskap, seriöst det Ă€r typ 9 Ă„r vi har levt tillsammans. jag Ă€r sĂ„ glad över att jag kĂ€nner dig. jag Ă€r tacksam över att du alltid har funnits dĂ€r för mig. dagis med dig var typ himmelriket, haha kommer du ihĂ„g nĂ€r vi skulle rymma frĂ„n dagis? vi sa att vi skulle till grekland :’) vi var typ sjuka,haha. det var alltid sĂ„ jĂ€vla roligt att gĂ„ till dagis nĂ€r du var dĂ€r. kommer du ihĂ„g nĂ€r vi alltid tog med oss 2-3 stora kassar med leksaker hem till dig bara för att sova över en natt? haha det var som om man skulle flytta. jag saknar den tiden grymt mycket, allting var sĂ„ klockrent bra. du ska veta att jag alltid kommer att Ă€lska dig lika mycket som jag gjorde första dagen vi lĂ€rde kĂ€nna varan, francisca andersson Ă€r min bĂ€stevĂ€n forlajjf.