Nu bränner vi fett för beach 2015

Det känns verkligen som att beach 2015 är långt borta, men det är nu som arbetet med att bli av med fettet måste komma igång. När det blir ledigt och man tar det lugnt så är det lätt att glömma bort att man måste hålla igång och fortsätta med träning och god kost för att inte tappa stinget. Jag har varit med om det allt för många gånger att jag släpper lite på det där med goda vanor när julen kommer och sedan så är det så otroligt svårt att komma igång igen. Här kommer mina tips inför ledigheten nu över jul och nyår för er som vill leva lite gott men inte lägga på en massa extrakilon…

Satsa på bra kosttillskott

Jag kör med fettförbränningstabletter men inte vilka som helst. Här ska man “göra sina hemläxor” och noga ta reda på vad som rekommenderas och vilka fettförbränningstabletter som funkar. Det finns ju lite olika varianter och det är bra att ta reda på vilken effekt man får beroende på innehållet.

Hålla igång

Nu räcker det förstås inte med kosttillskott. Om man ska fortsätta att bränna fett och vara redo för beach 2015 innan 2014 är över så måste man röra på sig. Hemma hos mina föräldrar så är jag långt från mitt gym så där kör jag på raska promenader. Det här är ett bra sätt att komma ifrån då man kanske tröttnar en aning på myset. Jag skulle tipsa om att promenera flera gånger per dag! Efter en tyngre måltid så mår man bra av att röra på sig i friska luften. Om det regnar så kan man köra med paraply eller regnställ.

Ät inte för mycket!

Man måste inte äta allt som bjuds en. Det går utmärkt att tacka nej till knäck och julchoklad och tänka också på det där med drickan. Kör på kolsyrat vatten hellre än på julmust så håller du formen genom hela ledigheten.

moa