Svar:

hej carro! har precis börjat läsa din blogg och kikade igenom den lite, såg att det är myycket lyx, inget konstigt med det men jag undrar hur det funkar? lägger du allt det du tjänar på att kunna bo på fetaste hotell köpa fina märken osv? antar du tjänar rätt bra! för hur mycket jag än jobbar så skulle det ändå inte innebära att jag kunde leva det livet känns det som! hur gör du?? haha. pusss

 

 

Svar: Hej! I LA så är det lite annorlunda mot hemma i Sverige. För det första, när du går ut som tjej så betalar du aldrig för något. I LA har vi ett sånt system på klubbarna, där vi har promoters som bjuder in tjejer, och bokar clienter, dvs folk som köper flaskor vid bord. Genom att bjuda in tjejer till borden, som dricker från clienternas flaskor, så tar dom slut snabbare, och clienterna kommer därmed att spendera mer pengar, vilket både dom som promotar samt klubben tjänar på. Och för att promoters ska kunna ta hand om tjejerna även om clienterna inte skulle vilja bjuda, så får alltid dom som promotar ett eget bord med en eller ett par flaskor, dom med. Just för att dom ska kunna fylla upp klubben med tjejer…. Så som sagt, om du är tjej och går ut i LA, behöver du inte spendera några pengar.

Likadant är det med många restauranger. Många ägare bjuder in stora grupper som får komma in och käka gratis, just för att det ser bra ut för restaurangen.

Systemen i LA är som sagt heeeelt annorlunda än mot hemma.

Sen att jag och tjejerna ofta åker till tex vegas osv, är återigen samma sak. Många klubbägare flyger ner stora gäng ifrån LA bara för att ha dom på deras klubbar, poolpartyn osv. Deras clienter som kommer och spenderar sjukt stora summor pengar vill helt enkelt ha snygga tjejer på klubben. För om dom är nöjda kommer dom garanterat att komma tillbaka. Det är svårt för er hemma i Sverige att förstå sånt här kanske, när ni inte fattar vilka stora summor pengar det handlar om. Finns så sjukt rika människor här i USA, så att spendera några 10 000 dollar eller mer på en klubb, är inga konstigheter. Alltså tjänar ägarna på att flyga ner grupper just för att få stället att se bra ut.

Det är tex det SBE som jag jobbar för kommer att göra imorn. Vi har ju en klubb i Vegas, så vi som jobbar för SBE har fått bjuda dit tjejkompisar, som får flyg och hotell betalt. Så imorn är vi en stor grupp som flyger dit en natt, bara för att gå till vår klubb vi har där….

Det är alltså inga eskortverksamheter som vissa verkar vilja tro, utan ren klubbusiness.  Inget förväntas av tjejerna, mer än att komma till just den klubben som flygit dit en, och va där och festa och ha kul precis som vanligt.

Sen är det klart att inte vem som helst kan komma till LA och tro att man kommer att bli bjuden på resor hit och dit, det gäller att känna folk i klubbranchen.
Men jag och Katya jobbar ju med det här, så det är vårt jobb.

 

Exakt samma sak var det vi gjorde när vi jobbade med Swedish Bikini Team. Vi blev dit flygna av en entertainment group som äger klubbar och restauranger. Fick allt betalt + lön såklart. Just för att dom tjänar massa pengar på att kunna promota att vi skulle komma, genom flyers, billboards, tidningar osv.
Allt vi gjorde va att komma till deras olika klubbar och pooler och festa och ha kul. Och vi hade egna bord och cabanas med vakter, för att slippa idioter.
För dom tjänar ju pengar på att folk ville komma till deras ställen pga att vi skulle va där.

 

Tyvärr skulle väl aldrig något sånt här funka i Sverige, eftersom folk inte spenderar på samma sätt som här.
Men jag hoppas du förstår lite bättre nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This article was posted in Svar. Bookmark the permalink. Follow comments with the RSS feed for this post.Post a Comment or leave a trackback: Trackback URL.
  • Charlotte G

    Hej,

    Vill bara säga att jag gillar att du verkligen tar dig tid till att svara på folks olika frågor. Me like :)

  • Felicia

    håller med charlotte!!! så gulligt av dig :) detdär hade jag aldrig kunnat gissa mig till haha, just därför att det är så långt bort från hur det är i sverige I guess! låter helt okej ändå ;) sen förstår jag att det är mycket arbete bakom också men kanske för ett tag i alla fall….:) take care, wish you the best!