Träningskläder till vardags

I och med att jag tränar rätt så ofta så har jag investerat i snygga träningskläder som framförallt är sköna att röra sig i. Jag har ofta hört från andra att snygga träningstajts även passar bra till vardags men det här har varit något som jag själv inte sysslar med. Det känns liksom som att kläder man tränar i är till för gymmet och inte för vardagar då man kanske går och fikar med vänner. Nu börjar jag dock ändra min uppfattning. Om man ändå ska ha tights på sig så kan man ju lika gärna ha ett par som sitter riktigt bra och som benen ser snygga ut i.

Det enda jag inte tycker fungerar så bra är de där sport tightsen med grälla tryck. Jag har själv några par av den här varianten och de ser helt rätt ut på gymmet, men då jag är i andra sammanhang så tycker jag inte att neonrosa eller gult fungerar så bra. Det blir liksom inte så diskret men det är klart att det här är en smakfråga. När jag ser någon annan som kommer med ett par kickboxnings tights med neonfärger som matchas med en sportig topp och gymnastik skor så ser det bra ut.

Jag tror att det där med sport tights till vardags har en hel del att göra med hur man normalt klär sig. Den som går i kostymjacka och kjol på jobbet kommer kanske inte att uppleva att träningstightsen gör sig bra till vardags. Det blir för under-klätt. På gymmet är det en helt annan sak då man räknar med att folk klär sig på det här sättet.

Snygga tajts är en sak men om vi ska ge oss in på området träningsoveraller så kan jag säga att det inte är något som jag rekommenderar. Då någon kommer lufsandes i en träningsoverall så tycker jag att det ser slafsigt ut. Så kan man klä sig hemma då man inte har besök, men verkligen inte då man beger sig till butiken eller ska äta på restaurang.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>