Det har shoppats kosttillskott och rosa topp…

Jag brukar inte köpa kläder online men nu har jag gjort ett undantag och då jag inhandlade lite nya kosttillskott så beställde jag även en rosa super topp. Det här är en träningströja med långa ärmar som jag tror kommer att bli min favorit nu när man behöver hålla sig lite extra varm. Jag brukar handla mina vitaminer hos Svenskt Kosttillskott och de har även träningsredskap och kläder. I och med att den här rosa toppen var på rea så slog jag till. Den är i stretch material så jag tänkte att den nog skulle passa bra och det gjorde den också tack och lov! Ett kap helt enkelt.

Nu har jag laddat upp med vitamin D3, inte för att jag har brist på vitamin D, utan snarare för att jag vill grunda på rätt sätt. Jag har förstått hur viktigt detta vitamin är och i och med att jag inte är så duktig på att äta mejeriprodukter som brukar vara berikade med D så är det bäst att köra på ett bra kosttillskott. Sedan passade jag på att beställa hem bra C vitaminpiller också. Det här vet jag att mitt immunsystem mår bra av.

Det viktiga är nu att jag inte slarvar med att ta vitaminerna så jag har ställt burkarna på synlig plats i köket för att inte missa. Det där med regelbundenhet är mycket viktigt för att man ska se resultat av kosttillskott så jag ska försöka att vara lite extra duktig denna vinter. Burkarna är fina och jag har redan börjar bjuda vänner på vitamin till teet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>