bra start på dagen

godmorgon! vaknade nyss upp bredvid min älskling. finns nog inget bättre sätt att starta dagen! snart ska vi sätta på en film så vi får vakna ordentligt, sedan ska jag iväg och hämta ut paket och lite annat. hörs senare mina fina läsare! ♥

16 reaktion på “bra start på dagen

 1. Linda

  Hej isabelle! undrara bara om du kan fixa att man kan se dina 2011 bilder, för att de funkar inte !:( har prövat på olika datorer och det funkar inte på en enda!:( snälla kan du försöka fixa dom!:) svara om du kan fixa de :D

  Svara
 2. Iza

  Hej, jag undrar bara.. Hur gör du med skolan nu för tiden? Pluggar du på distans eller har du hoppat av? Tagit sabbatsår möjligen? :)

  Så himla snygg drömfångare btw!

  Svara
 3. carro

  heej :) ja undrar en sak.. du va ju tilsammans med en kille från skåne förut? Hur blev ni tillsammans som? Kanske känns lite weird att svara på nu när du har philip :) Men jag bor själv i skåne och gillar en kille som bor upp i norrland. Vi fick kontakt med varandra helt random och nu chattar vi med varandra varje dag och smsar och allt. Men jag undrar hur man går vidare här ifrån till att bli tillsammans. Bestämde ni bara en dag att ni skulle ses? Och var det inte jobbigt att bo så långt ifrån varandra? Har aldrig haft en kille förut men kan tänka mig att man ändå är rätt blyg de första gångerna man träffas och vi som ändå går i skolan och spelar hockey och fotboll kan ju inte åka till varandra så ofta..

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>