bakisfrukost

godmorgon! eller god och god.. känner mej inte alls speciellt pigg idag. kom hem vid 9-tiden imorse, och har sedan bara sovit i 2 timmar. blev rätt hårt igår/inatt/imorse.

har precis fixat lite bakisfrulle. äter toast och kollar på disney channel, kan få vem som helst att må lite bättre! sedan ska jag lägga mej i ett bubbelbad och tvätta bort baksmällan :) såg förresten att det var några som frågade vart i grekland jag ska när jag åker, och vi drar till rhodos!

11 reaktion på “bakisfrukost

 1. daniella

  hejhej Isabelle,jag tänkte bara berätta att jag är halv grek min pappa bor i Grekland/rhodos och VARJE sommar åker jag dit för att träffa han vi ses bara en gång om året rätt så synd..jag saknar han ..men iallafall jag bodde på rhodos tills jag fyllde fem år sen flyttade vi hit till Sverige:)<33 jag har två hus på rhodos ett hus är i en liten by som heter maritza och sen mitt i stan..vi har en egen affär också som min pappa äger,jag brukar få jobba där ibland det är jätte kul :))) ett tips på badställe i grekland..dit åker vi varje gång vi är där Lindos det är jätte varmt där det är ca 63 grader varmt,man blir ungefär solbränd på 10 minuter faktist …ELI är också ett grymt ställe..varje gång man åker till Rhodos hör man nästan bara svenska där för att det är ju jätte många svenskar som åker dit..jätte kul ju…när jag åker till rhodos stannar jag där i 4,5 månader sjukt härligt… aja liten historia om mig bara pusshej leverpastej kram <33

  Svara
 2. Jennika

  Vad är det för program du använder när du redigerar dina bilder, och vad heter effekten? Sjukt snygg är den iaf :D
  Btw, kan du svara i ett inlägg? :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>