kom nyss hem

har varit hemma hos philip hela dagen utan dator.. blev så att jag sov där inatt! kom nyss hem till mej och sitter nu och spelar lite DK på super nintendo. har bestämt att lördag är den enda dagen i veckan då jag får käka onyttigt, så vi har en hel uppladdning med chips och dipp till ikväll! ;) kanske blir det utgång senare också, men vi får se om vi orkar!

tänkte ju egentligen börja måla om mitt rum idag, men eftersom vi kom hit så sent så tar vi det imorgon istället!

7 reaktion på “kom nyss hem

  1. Jennie

    Det där spelet är sjukt roligt!
    Kika gärna in min blogg där jag varje dag ger tips hur ni får drömkroppen, så ni kan bli lika snygga som Isabelle :)
    bortmedfettet.devote.se

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>