detta köpte jag på ikea

hann aldrig fixa bra bilder igår på vad jag köpte på IKEA, så jag visar er idag istället! blev massa småsaker också som jag inte orkar ta kort på, men här är mina nödvändigaste inköp till rummet:

en fönsterlampa + gardiner i spets

en stol

doftljus + ljusfat

vägghyllor (har inte satt upp dom än så bilden är från min syrras rum som har likadana) + en byrå. ska montera ihop och sätta upp detta när jag målat om mitt rum

14 reaktion på “detta köpte jag på ikea

 1. Charlotte

  Jag ber om ursäkt för denna kommentaren, men nu måste det bli ett stopp. Antingen så skriver många bloggare att tjocka är äckliga och fula, eller så använder dom folkslag som skälsord. Tattare är ett ord som används mycket och detta är inte ok. Därför ber jag nu alla som ser denna kommentar att kom in och säg din mening i inlägget jag skrivit om detta. KOmmer nog bli mer om det!

  Sist i mängden som använt sådana här uttryck är Kissie i sitt inlägg där hon var ute med Steffi och hade sin nya kamera med sig!

  Svara
 2. Trine

  Hej Isabelle, får vi inte en bild av ditt rum, nu när du har köpt nya möbler och grejer i Ikea? Hälsningar Trina :-))

  Svara
 3. Jasse

  Har sådana hyllor, byråer Och en sån lampa :P ett tips är att ha den på timer. Slipper tända och släcka den på kvällen :)

  Svara
 4. N

  Snygga saker! :)

  Måste bara säga att jag hade en sådan stol innan, den var sjukt dålig och åkte alltid ner i botten så man fick ta loss den och skruva upp den igen :( Fick lämna tillbaka den. Hoppas att dem har ändrat dem nu!

  Svara
 5. Wilma

  Hej Isabelle! Snälla kan du svara på den här frågan:
  Hur mycket en burk färg och en sån där vit hylla?

  Jätte tacksam för svar! :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>