åker till sundsvall över dagen!

godmorgon! vaknade precis och ska snart hoppa in i duschen. kom hem runt 5-tiden imorse så jag är väl inte sådär jättepigg idag..

åker till sundsvall över dagen med min pappa som är ledig från jobbet idag! blir roligt med en liten biltur till grannstaden haha ;) ska på IKEA (eftersom det inte finns i östersund, dumt) och köpa ett helt nytt rum till mej! haha typ.. ska iallafall försöka hitta nya snygga möbler till rummet, och byta ut de gamla. lär ju bli en heeel del småsaker också! sedan ska jag ju måla om väggarna osv i mitt rum, men det blir väl lite senare.. ni vet ju hur föräldrar är med att alltid skjuta upp sådana saker. göra det själv? aldrig!! hahah ;)

11 reaktion på “åker till sundsvall över dagen!

  1. caroline öhman

    Hejsan! Där bor jag och det är riktigt bra shopping! I stan i Sundsvall IDAG öppnar även New Yorker som finns i Stockholm och kanske någon annanstans också! Du borde komma dit för att träffa dina läsare! :D Hoppas vi ses

    Svara
  2. KAFFEREPET

    KOLLA ERBJUDANDET PÅ APPEN RABBLE!!!!! JUST NU KAN MAN GÅ 2 OCH BETALA FÖR 1 PÅ ALLA MENYER PÅ CAFE KAFFEREPET SOM LIGGER MITT EMOT ÅHLENS, BREVID TEKNIKMAGASINET!!! ERBJUDANTET GÄLLER ALLA UNGDOMAR VARJE DAG KL:18.00-22.00, skiiiit mysigt cafe du måste gå dit! KRAM :)<3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>