gör mej redo för dagen

godmorgon! antar att de flesta av er är i skolan/ på jobbet. jag vaknade för lite mer än en timme sedan, och håller nu på att fixa mej för dagen. philip sov här inatt, men stack iväg tidigt på praktik, så jag ska nog fortsätta städa rummet lite under tiden han är borta! tog tag i städningen igår (skjöt upp det en dag hehe..) men har mest bara hunnit plocka upp från golvet och gått ner med tallrikar osv. mycket kvar att göra!

19 reaktion på “gör mej redo för dagen

 1. Amanda

  Åh, ja kan du inte skriva om dig och Fhilip och hur ni träffades och så? Skulle vara så kul att läsa om! Kram!

  Svara
 2. Hanna

  ”gå ner med tallrikar” diskar du inte också??
  HAHA jävla bortskämda ungjävel. Om jag hade varit din förälder hade jag skämts över dig. Du går inte i skolan, sover hela dagarna, hjälper inte till ett skit med nått och tigger antagligen pengar av din stackars familj. Stackare, kommer inte bli lätt för dig i livet om du tror att du faktiskt kommer klara dig på att leva såsom du gör nu.

  Svara
  1. isabelle Inläggsförfattare

   Haha oj du måste ha det svårt i livet som blir så galen över en sån liten sak som att hon inte behöver diska själv. (Fast det vet vi ju inte?). Dessutom lär ju Isabelle tjäna några tiotal tusenlappar på sin blogg, den är ju trots allt en av sveriges största.

   Svara
   1. Hanna

    Jag har det absolut inte svårt i livet, men jag har vuxit upp med självklarheten att man hjälper till i sitt hem, är tacksam, visar hänsyn till andra och skaffar sig ett vettigt liv med utbildning och jobb. Tycker bara det är så komiskt att se människor som Isabelle som faktiskt bara förlitar sig på andra människor och bara glider genom livet utan att göra ett skit. Tragiskt är ordet. Tack, svara helst inte mig mer nu

    Svara
   1. Sofia

    Åh det typiska ”skriver man något som inte handlar om hur snygg någon är så är man avundsjuk”. Nej, jag är inte avundsjuk för jag skulle bli absolut GALEN om jag sov till eftermiddagen varenda dag och inte ha något mål att arbeta emot.

    Svara
 3. Amanda

  Kan inte du någongång förklara för oss läsare hur det är med om du går i skolan osv? Du verkar ju ändå ha nått slags överenskommelse? Kram :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>