det blev ingen sommar i år

jaha, då var det vinter igen då! det snöar för fullt utanför fönstret. sverige hoppade nog över sommaren i år! först är det vinter, sedan blir det vår, och sedan blir det vinter igen. som om vi inte redan fått nog av snön. måste det vara vinter typ 80% av året i sverige? och jag som till och med var ute och cyklade igår kväll och fick en riktig vårkänsla, så vaknar man upp till detta, haha :(

edit: precis efter att jag skrivit detta inlägg slutade det snöa och 10 min senare var all snö borta. skönt aprilväder haha..

13 reaktion på “det blev ingen sommar i år

  1. Milly

    Fan vad korkad, hoppas du provicerar :)
    Vi har haft typ sommarvärme i MARS? Över 10 grader och sol och KNAPPT någon vinter ju, så att det dalar lite snö i Aprilmånad som förresten nu smält bort är inga konstigheter, snarare nyttigt. Globala uppvärmningen spårar ju annars, idiot :P
    Lovar att sommaren kommer, och du kommer väl klagomål på den 40gradiga värmen.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>