ett års skillnad

haha sånt här är roligt! tänkte jämföra en bild på mej från januari 2011 med en bild på hur jag ser ut nu 2012! vad tycker ni? går det mot det bättre eller? :)

115 reaktion på “ett års skillnad

 1. Olivia

  jag tycker att du har blivit finare eftersom du sminkar dig finare nu tycker jag och sen är det skit skyggt med lockigt hår!! nu såg man även skillnaden på näsan tycker jag, men jag tyckte att den var lika fin innan :) KRAAAM

  Svara
 2. Weronika

  Men whut? Du har percingen på olika sidor på bilderna. vad hände?
  förövrigt är den vänstra bilden sjukt mycket sötare :)

  Svara
  1. dfghj Inläggsförfattare

   Hahah för att den högra bilden är tagen i en spegel och därför blir den spegelvänd = piercingen hamnar på andra sidan. Smartass! ;)

   Svara
  1. Elin

   håller med ^^ tkr du ser rätt likadan ut förutom småsaker som ögonbrynen å annan sminkning + annan frisyr

   Svara
 3. Jossan

  Jag tycker du ser bra ut på båda, MEN sluta pluta med munnen på alla bilder, det är så irritersamt. Verkar som att det är en epedemi bland dagens bloggare… not tastefull!

  Svara
 4. Jessica

  Du ser mycket äldre ut, på ett positivt sätt, som att du har mognat upp. Lika vacker som vanligt, och en bra bild för att jämföra näsan, man ser skillnaden och även om din riktiga var fin så är din nya minst lika fin.

  Svara
  1. Alexandra

   Kan inte annat än att hålla med! Det passar dig otroligt bra!
   Måste även tillägga att jag inte ser så stor skillnad annat än håret och sminkningen! :)

   Svara
 5. Emelie

  Ja nu ser man skillnad på näsan, tyckte den var fin innan. Nu ser den väldigt perfekt ut däremot, ”drömnäsan” liksom ;)

  Gillar att ditt smink inte ser lika tjockt ut heller. Men du har alltid varit lika fin! Eller snygg kanske är mer rätt ord? :)

  Svara
 6. zara

  Älskar den vänstra hårfärgen!!

  Näsan ser man skillnad på! :) mycket fint! Skulle du kunna gå in lite mer på detalj vad det är du har förändrat? :)

  Mycket finare sminkning nu och det ser ut som att ditt ansikte ”mognat” mer.. kan man säga så ?? xD

  AJa, du var fin då och fin nu, alltid så fin!

  Puss o kram!

  Svara
 7. Louise

  Du hade större ögonbryn förut – finare! Men sminkningen är väl bättre nu. Oj, skillnad på näsan ;) Men du är fin!

  Svara
 8. Ellie

  Jag tycker båda är skitsnygga! Du passar jättebra i lockigt hår, däremot gillar jag ditt smink bättre till vänster, men det är en smakgrej – du rockar allt tjejen!

  PS. Hur gör du när du bäddar in youtubeklipp fast utan klipp och bara ljud? Tacksam för svar!

  Svara
 9. melissa

  du va skit fin o söt 2011 älskar ditt hår, men du ser äldre ut och sminkar dig lit bättre nu men du var grymt fin på båda bilderna!

  Svara
 10. mia

  kan inte du snälla visa hur du gör så att ditt hår blir sådär, när du lockar det? vad för tång osv? :) kanske göra en video när du visar hur du gör? åtminstonde vilken tång du använder! :)

  Svara
 11. Mimmi

  Ditt ansikte är mycket sötare ifrån 2011.
  Nu ser Du ond ut. Typ elak…kanske är operationen.
  Fast näsan är väl fortfarande svullen :)

  Svara
 12. go isabelle

  Älskar dom små flätorna du brukade ha i luggen! Jag har försökt lära mig göra sånna men det ser inte klokt ut. Så jag måste säga att jag gillar den ”gamla” bilden mest :)

  Svara
 13. alice

  Skulle du kunna visa i en video hur du gör den flätan i luggen? Tycker att det är sjukt snyggt och skulle gärna vilja göra det :)

  Svara
 14. Jennifer

  Jag tycker verkligen att du är så sjukt mycket finare nu!
  Du var självklart gudomligt otroligt megasöt då oxå men du ser mer… jaa typ ”allvarligare” ut nu. Förr var du mer… typ väldigt mycket smink och alltid samma frisyr… en aning fjortisstyle kanske?

  Svara
 15. Jamie

  You look your best on both pictures!!! But I do prefer straight hair and the tiny braid. It suits your face better :D But you’re beautiful, as always. And you look much more mature! (Positive)

  Svara
 16. Emma

  ”Ny näsa”, nya ögonbryn, ny sminkning, fräscht hår och en härlig färg på läpparna!
  Tummen upp! Du var super fin innan också, men det går uppenbarligen till det bättre :)

  Svara
 17. Asya

  på både ett vackert foto)) Ja, naturligtvis finns det en förändring .. men bara till det bättre .. strontium från år till år är helt bra gjort))) och i allmänhet jag tycker om dig väldigt ,
  .. fortsätt med det;)

  Svara
 18. Lilla Maaaaalin !!

  du skulle haft två bilder där du gjorde liknande pose, lättare att se då! men du är fin på båda, men gillar mer rakt hår och ljusare läppar, så jag säger den första. :D fin blogg!

  Svara
 19. Ramona

  trots att du har tagit hjälp av lite skönhetsingrepp, ser du konstigt nog naturligare ut i efterhand, haha! så ja, mot det bättre håller helt klart. but don’t get me wrong gorgeous, du har alltid varit supervacker.

  Svara
 20. Anna

  Tycker du är finfin på båda bilderna!
  Sådär på tal om nu & då; Förra året visade du mer Outfits, alltså hela dig, topp till tå. Det var en riktigt stor inspirationskälla! Så skulle bli glad om du kunde visa mera sånt nu också :D

  Svara
 21. Emelie

  Du ser mycket mognare och äldre ut på ett bra sätt! måste även hålla med om att sminkningen är snyggare. så som du hade 2011 passar bättre till fest i så fall. :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>