mina ögonbryn – FÖRE / EFTER KOSMETISK TATUERING

här kommer en bild på mina ögonbryn före och efter min kosmetiska tatuering. klippte in mitt ”före”-ögonbryn på samma bild så ni ser skillnaden tydligare. på före-bilden är det alltså mina naturliga ögonbryn utan smink, dock färgade (annars är dom helt ljusblonda = osynliga). ser ni hur glesa och tunna strån jag har? hur mycket jag än färgar dom så blir det aldrig riktigt någon skillnad då mina strån är för få och sitter för glest.

är verkligen glad över att jag gjorde denna tatuering. känns underbart att vakna på morgonen och se någorlunda ut som samma person som när jag är sminkad haha. känner mej mycket fräshare! ska tillbaka om ca 2 veckor och fylla i ögonbrynen med färg en sista gång då det lossnar lite under läkningen.

ni som är sugna på detta kan gå till stockholms beauty center på drottninggatan 85 i stockholm eller boka tid online på http://beautycenter.se.

52 reaktion på “mina ögonbryn – FÖRE / EFTER KOSMETISK TATUERING

  1. v

   Haha åh vad efterblivna vissa kan vara. Hon har ju skrivit att hon klippt in före-ögonbrynet på samma bild för att man ska se skillnaden tydligare. Lär dig läsa :D

   Svara
   1. frida

    du ser ju att hårfästet och sminket och hur hon kollar ser precis likanat ut på båda bilderna? haha du kan ju läsa kommentaren riktigt i början innan du börjar käfta äckel

    Svara
     1. elina

      Hon har ju bara klippt in en bild på sitt gamla ögonbryn fast på samma bild, som sagt. För att det ska vara lättare att jämföra. Lol

  1. angel

   ja hon har lösögonfransar. om du tittar noga så kan du se till vänster att lösfransen börjar högre upp än hennes egna :)

   Svara
 1. Linnéa

  men det är ju exakt samma bild väl? inget illa menat men liksom exakt samma ”blick” och att det har lossnat lite smink under ögonen och så? eller? allt ser EXAKT likadant ut utom själva ögonbrynet?

  Svara
  1. Anonym

   Som hon då skrev, hon har klippt ut och satt hennes ögonbryn som de såg ut innan på en bild som är likadan som efterbilden för att man ska se skillnaden lättare.

   Svara
 2. anna

  alltså det är samma bild bara det att hon klippte in sitt gammla ögonbryn på ena bilden, så att man ser resultatet tydligare.

  Fint!

  Svara
 3. Matilda

  Verkligen jättesnyggt!

  Blir också sugen på detta, har lite frågor bara:)
  gör det ont att göra det?
  är det som att göra vanlig tatuering?
  och måste man noppra sina ögonbryn eller slutar dom växa?:)

  Svara
 4. Mathilda Lindström

  De är ju exakt samma bild på ditt öga?! alltså båda bilderna är exakt lika, har du inte redigerat ögonbrynet bara? Typ för att de ska se så extremt annorlunda ut med ögonbrynen??

  Svara
 5. Amanda

  hur får du dina ögonbryns form .. sparar du ut dom och sen noppra dom , för jag har jätte tunna och små ögonbryn och vet ej vad jag ska göra ,..

  Svara
 6. Miaa

  Det vart ju riktigt snyggt.I flera år har jag hatat mina glesa bryn som kan ta allt från 5-15 minuter att fixa, sjukt tidsödande och ändå blir man inte nöjd.
  Jag har därför funderat länge på om jag vågar tatuera ögonbrynen men på vissa har det sett så konstigt ut när dom tatuerar som strån så jag har vart lite rädd för att det ska bli fult och sen går det inte bort.
  Men när jag ser dina blir jag posiriv till det. Gissar att du själv är nöjd?

  Svara
 7. Anna

  Hej Isabelle!
  Kan du inte lägga ut för och efterbilder på näsoperationen?

  Är så missnöjd med min näsa och funderar på att göra en.. Dock lite dyrt.. Skulle vara kul att se om det verkligen blir någon skillnad och om du rekommenderar dom som gjorde det!

  Svara
 8. Emma

  Jag funderar på att gör det här jag vill så gärna
  Har knappt nå ögonbryn alls om jag inte
  Fyller i dom .
  Så nu gäller det bara att tjata på mina föräldrar att jag får XD

  Svara
 9. Pingback: Att tatuera ögonbryen «

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>