vaknade upp på en scen imorse…

kom precis hem och känner mej allt annat är pigg och fräsh haha.. hård kväll igår! men roligt som fan har jag haft iallafall! (förutom lite jidder som jag som vanligt lyckades hamnade i mitten av). en av de mer lyckade helgerna faktiskt :) efterfesten var väl det som tärde mest då vi höll på till kl 06 imorse innan vi däckade.. vaknade sedan upp vid 9-tiden på en scen (!!) med ytterkläder, ryggskott och hela kalaset. och som gräddet på moset blev det frukost på donken också, haha! kunde nog inte starta dagen på ett bättre sätt….

nu blir det till att ta ett låångt bubbelbad, sedan ska jag lägga mej i sängen framför några avsnitt av OC.

36 reaktion på “vaknade upp på en scen imorse…

 1. milla

  Jag ser knappt någon skillnad på din näsa, tycker eden va fin innan och den är fin nu. Jag är också himla sugen på en näsoperation. Dock är jag bara 15, snart 16. Visst får man opperera sig innan man är 18? jag har i flera år hatat min näsa, haha ser ju ut som en jävla potatis. vad kostar en näsoperation och hur känns det nu? kram – tacksam för svar.
  / millaolssons.blogg.se

  Svara
 2. klara

  är inte säker men tror att ItsLifeNotes på Twitter har dig som ”profilbild”. annars får jag gratta dig till en tvilling på andra sidan jorden haha :D , du kanske inte ens bryr dig, han/hon kanske bara tycker du ser bra ut men kändes inte som deee, do what u want!

  Svara
 3. Lule

  Hej Isabelle ! När kommer du lägga upp före och efter bilder på din näsa?
  Hoppas på en profilbild när du gör det och tycker du borde göra en videoblogg snart :D

  Svara
 4. Gutefotografen - Bilder som håller måttet

  Du måste skärpa till dig med alkoholen. Du lever väldigt farligt. Vaknar man upp så som du gjorde så ska man inte skratta åt det. Det är bara ett bevis på att du vart så jävla packad att du nog inte hade haft en chans ifall du blev överfallen. Det låter som att det är dags för dig att öppna ögonen. Man behöver inte dricka sig halvt medvetslös för att ha roligt, in fact så är det mycket roligare om man har koll på vad man sysslar med.

  Du kommer förmodligen inte lyssna på mig men jag har gjort exakt som du. Hävt i mig diverse droger och bara pumpat på hela natten,men jag har kommit på att livet är så mycket mer värt än så! Man kan faktiskt riskera sitt liv och välmående ifall man dricker för mycket, vad som helst kan hända när man är så redlöst full och det blir bara inte värt det!

  Ta hand om dig!!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>