ut på äventyr ikväll

kom precis hem från skolan och sna snart käka middag. sedan ska jag träffa min vän denise och dra ut på äventyr hahah! ni får veta senare vad vi hittar på! ;) redan fredag igen imorgon också.. veckorna går ju läskigt fort! och jag som inte varit ute på 2 helger tack vare näsan får ta igen en hel del denna helgen!

jag och min svullna näsa

56 reaktion på “ut på äventyr ikväll

   1. Anonym

    haha ja dumbass. det ser bra och vem bryr sig om vissa människor inte kan se en skillnad, bör de hålla sina åsikter för sig själva. om hon gillar det sätt den är nu sedan lämna henne ensam. den är svullen som hon sa och det tar tid att vara den slutliga form. så håll käften om du ska säga att du inte ser någon skillnad.

    Svara
    1. Looovisaaaa

     Men haha, herregud vad ni är lättstötta! Vad spelar det för roll om inte jag kan se någon skillnad? Hur kan ni veta om jag menar det negativt eller positivt? Om jag inte ser någon större skillnad spelar väl ingen roll för henne, det är ju för hennes skull hon gjorde operationen. Omg.

     Svara
 1. ag

  Men vad är det folk inte fattar, du har ju skrivit typ 100 gånger att den är svullen och att man inte kan se resultatet än!!!?? Lär er läsa, folk!

  Svara
 2. Johanna

  Var faktiskt emot din näsoperation från början, jag tyckte att din näsa var fin som den var. Men nu är den ju ännu snyggare. Och det viktigaste är ju ändå hur du känner, liksom mår man dåligt över något och kan ändra på det så är det ju klart att man gör det om man har möjligheten.
  Kram.

  Svara
 3. Charlyee

  Jättefint, det hade varit skoj om du la upp två liknande bilder som visar före och efter nästoperationen :) kram

  Svara
 4. Ellinor

  Jag tyckte också din riktiga näsa var finare. Okej, jag vet att den är svullen nu och sådär. Men kan inte låta bli att tycka att den ser konstig ut. opererad ut. Men det blir säkert bättre när svullnaden gått ned som sagt! :)

  Svara
 5. ann

  Snyggt! NÄR svullnaden har lagt sig kan du väl lägga ut före och efter bilder? Både framifrån och profil :) resultatet blev fint men vore kul och se exakt vad skillnaden är!

  Svara
 6. d

  Hej Isabelle, näsan ser fin ut fastän att den är svullen :) Men tyckte den vart fin innan operationen med! Btw, hur får du den fina formen på dina ögonbryn? Har

  Svara
 7. CAROFLINA.SE ♥ LYXIGA VARDAGAR ♥

  LEDSEN? ARG? FUNDERSAM? Senare ikväll kommer jag att lägga upp en ”psykologihörna” på hemsidan. Där kan du skriva av dig, ställa frågor eller funderinga kring vad som helst. Vill du ha svar får du det från en tjej som har kandidatexamen i psykolgi och som brukar lyckas göra folk glada eller ge bra svar.

  // CAROFLINA.SE (fotograf, sedd på tv och hörd i radio) ♥ ♥ ♥

  Svara
 8. LÄS SNÄLLA behöver din hjälp /Natti

  Isabelle ! Skulle du kunna berätta i ett litet inlägg hur du fixar dina lösögonfransar ?
  Ska nämligen ut på lördag och köpte dom du brukar använda ! Ser sjukt äkta och fint ut på dig , så snälla hjälp mig :) kram

  Svara
 9. Emma

  Även fast den är svullen fortfarande måste jag säga – det blev sjuuuukt fint. Jag fattade inte varför du skulle operera näsan ( tyckte den var helt perfekt innan ) men helt ärligt, detta passade dig om möjligt ännu bättre. super glad för din skulle, ha det toppen!! :)

  Svara
 10. w/e

  åh, asså den där ellinor som ba ”Men kan inte låta bli att tycka att den ser konstig ut. opererad ut”, om du inte visste om att den va opererad så hade du inte sagt nåt. så jävla lamt med folk som ba ”det ser opererat ut”, ”det ser fejk ut” så fort nån gjort nåt plastikingrepp.

  Svara
 11. amyy

  du hade fin näsa innan den va ju inte stor lr ngt ser faktiskt absolut ingen skillnad även om den är svullen nu. så diss på din näsoperation.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>