nu ska vi fortsätta filma!

har rörlig bild-lektion och nu ska vi fortsätta filma för vår reklamfilm! har lyckats försova mej i stort sett varje dag de senaste veckorna.. vet inte om jag ska skaffa ett tiotal fler väckarklockor, eller gå och lägga mej vid middagstid varje dag för att orka ta mej upp på morgonen… några tips?!

20110927-091700.jpg

30 reaktion på “nu ska vi fortsätta filma!

 1. Sanna

  Köp D-vitamintabletter på hälsokosten! Behövs nu när det blir mörkare och mörkare. Dessutom blir man trött om man har d-vitaminbrist, ganska vanligt i Sverige faktiskt.
  Se till att ha någon god frukost hemma som gör att du vill gå upp ;D Sen är frukost väldigt viktigt annars också för att få igång kroppen.

  Svara
 2. maalin

  typ ställ klockan i andra sidan rummet så att du måste gå upp för att stänga av den. Någon riktigt störande signal kanske ? ^^

  Svara
 3. sanna

  ställ väckarklockan långt ifrån sängen så behöver du gå upp för att stänga av den, funkar för mig och även jag är extremt morgontrött! (;

  Svara
 4. Felicia

  Ett tips är att lägga ifrån sig klockan/mobilen (eller vart nu larmet kommer ifrån) Så att du måste gå upp för att stänga av det. Ett annat tips är att INTe använda snooze, hur skönt det än är, man tror att man får sova mer, men man sover ytligt och blir ännu mera trött!

  Hoppas det hjälpte! :D

  Svara
 5. Hanna

  Ett tips är att sätta högtalare i datorn och ha den på på natten och ladda ner ett alarm, sen sätter du den på högsta volym och ställer den en bit iväg från sängen så du verkligen måååååste gå upp och stänga av det förskräckliga ljudet.
  Har samma problem som du, har inte varit i tid en enda gång sen terminen började, men nu när jag börjat göra så har jag inte haft något större val än att gå upp :D
  tror det är denna jag har http://download.cnet.com/Alarm-Clock/3000-2350_4-10064069.html

  Svara
 6. Ronja

  om du vill komma upp ur sängen på morgonen så kan du ställa väckarklockan en bit ifrån sängen så du måste gå dit för att stänga av den. :)

  Svara
 7. Pringles

  Ta till vara på helgerna och ta det lite lugnt kanske? Ist för att dricka hit och dricka dit.. Vem blir inte trött av att inte få låta kroppen vila?

  Svara
 8. n.

  Är likadan. Så nu lägger jag mig innan 10, har väckarklocka både på mobilen och en vanlig, sen brukar jag slänga av mig täcket när jag hör klockan…

  Svara
 9. Linnéa

  har exakt samma problem, men jag gör som dom flesta att ställa alarmet på andra sidan rummet med en jääävligt irriterande signal. sen att verkligen försöka att inte lägga alarmet i sängen och börja snooza, det är det svåraste verkligen haha.. och dricka 1-2 glas vatten precis innan jag går och lägger mig får mig alltid att vakna panikkissnödig när alarmet ringer!

  Svara
 10. julia

  jag har exakt samma problem, tar mig knappt upp ur sängen på morgonen för jag är så jävla trött!
  men iaf, be en kompis, typ nån från klassen, att ringa dig på morgonen direkt när den går upp! då ser den till att man är vaken och man kan fortsätta snacka tills man verkligen klivit upp ur sängen så man inte somnar om igen :) funkade för mig.

  Svara
 11. Alice

  Jag har ett alarm på mitt nattduksbord, men jag har även ett till riktigt irriterade alarm som ringer en kvart senare som står långt bort från sängen. Såg att flera tipsat om att ställa klockan längre bort, men om man dessutom har två alarm som ringer vid olika tider på olika ställen så är det en väldigt liten chans att man somnar om igen.. Funkar för mig i alla fall! ;)

  Svara
 12. Carolin

  Skaffa koffeintabletter, om du ska upp vid t.ex sju så ställer du klockan på halv sju istället. När du vaknar tar du två tabletter och znoozar klockan 30 minuter, sedan somnar du om och kommer garanterat upp vid den tiden du ska! ;)

  Svara
 13. Moa

  ställ en veckar klocka i andra sidan rummet så du måste gå upp och stänga av det (ha hellst e´n klocka som låter förjävligt) och gå absåluuuut inte INTE säger jag och lägg dej igen då är det kööööört !!

  Svara
 14. MiBa

  I den salen var det musiksal på min tid. Har media flyttat ned?
  Om du snozar mycket bör du kanske ställa klocka i andra sidan rummet.

  /M

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>