vart ska jag nu åka..?

haha som ni kanske märkt vid detta laget gillar jag att vara på resande fot, och blir rastlös av att bara sitta hemma.. plötsligt bokar jag en resa till någon annan stad i sverige, haha!

imorgon ska jag börja packa, för på torsdag tar jag flyget till stockholm, och därefter vidare med tåg till…? ja vart ska jag nu tror ni? ;) kan tillägga att det är ett ställe jag aldrig besökt förr, så det blir spännande med något nytt! (ska hälsa på en vän)

55 reaktion på “vart ska jag nu åka..?

 1. Victoria

  Isabelle det verkar nästan som du bara åker till stockholm och sen till österlund fram och tillbaka hela tiden. Din blogg handlar bara om det! Det var inget taskigt menat eller så men jag bara undrar varför du bloggar om sånt hela tiden? kan du inte blogga lite om annat också? då skulle säkert din blogg vara mycket bättre :-)

  Svara
 2. Sanna

  härligt att ha pengarna och möjligheten att kunna åka runt så mycket. Man får ju se och uppleva så otroligt mycket mer då…njut och ha en fantastisk resa !

  Svara
  1. hej Inläggsförfattare

   Haha hon har en av sveriges största bloggar… Tror du inte hon tjänar en hel del eller? :p

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>