tar ett bad

godmorgon på er! jag tror jag aldrig någonsin varit så slö som igår. hade ont i hela kroppen (hahaha ni skulle sett när jag försökte ta mej ner för trappan) och kunde knappt prata. låg mest i sängen, soffan eller satt framför datorn. känns mycket bättre idag iallafall, och nu tänkte jag tappa upp ett varmt och skönt bubbelbad!

hörs senare, puss!

10 reaktion på “tar ett bad

  1. Anonym

    rakar du dina ben eller vaxar du? och om du nu rakar gör du det på hela kroppen eller? snälla berätta hade varit snällt om jag fick svar på de :D

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>