gör mej redo för utgång!

har precis fixat mej och sitter med en daimglass (med päronsmak) och taggar inför kvällen! det drog precis förbi en regnskur och jag hoppas verkligen att det inte kommer tillbaks! (då jävlar får gud med mej att göra om han ska fortsätta pissa på oss sådär). ska snart ut och möta mina vänner och börja förkröket!

skapade precis denna playlist med artisterna jag ska se ikväll!! är så jävla taggad! håkan hellström, adrian lux, alexis weak och timbuktu! nu kör vi!!

20 reaktion på “gör mej redo för utgång!

 1. Emma

  Hej Isabelle :D
  Kan inte du skriva i ett inlägg hur du berättade för dina föräldrar att du hade träffat Fredrik som inte bor på samma ställesom du själv. Vad sa du till dom när du skulle till honom/han till dig?
  Jag har träffat en kille som bor i Göteborg jag själv bor i malmö och vet inte hur jag ska berätta för mina föräldrar att det är en kille jag träffar när jag är hos en ”kompis”
  Älskar din blogg <3

  Svara
  1. Janne

   FÖR I HELV*ETET, SLUTA TJATA OM HONS JEVLA VIKT OCH LÄNGD. ÄR NI BESATTA ELLER? JEDRA TONÅRSFLICKOR. JAG BLIR RIKTIGT FÖRBANNAD.. HLÅLER NI PÅ OCH SKRIVER NÅGON BOK OM ISABELLE ELLER.. FÖRSÖKER NI TJÄNA PENGAR PÅ HENNE ELLER? VÄX UPP ERA SMÅ JÄVLA 980R…. BLIR SÅ LESS… Men du isabelle du är bra,älskling.. MEN DOM HÄR JEDRA BLOGGLÄSARANA DINA FY…FA…RA…OOOOOOOOOOO VAD JAG BLIR FÖRBANNAD PÅ DOM!
   SOM SAGT, SKAFFA ER EN HOBBY SÅ BEHÖVER NI INTE VÄNTA PÅ BLOGGINLÄGG DESUTOM HELA TIDEN SOM NI VERKAR GÖRA, ERT LIV : VAKNA,KOLLA ISABELLE,SOVA. SEN OM OM IGEN JEDRA SKIT UNGAr

   Svara
   1. bella

    först gå och lär dig skriva de svenska språket innan du kommer och får damp på nån som bara frågar en fråga, vad har du med saken och göra ok de kanske vill skriva en bok? och sen!

    Svara
 2. Anonym

  I Bibeln och Koranen och på reklamtavlorna i Stockholms tunnelbana lockar man med paradiset. Vi bor redan i ett paradis. Var rädd om det! Och framför allt: var rädda om varandra!
  LEVE REPUBLIKEN, LEVE JAMTLAND!

  Svara
 3. Vendela

  Hej Isabelle !

  Har läst din blogg i över ett år och älskar din stil osv. Men sen du ändrat header och gått med i ”werun” så är det en sak jag saknar på din blogg. Minns att innan hade du en kategori för hur du fixade ditt hår och sånt? Jag kan inte hitta den nu! Du har jättefint hår och jag skulle gärna vilja veta hur du behandlar det och vilken plattång/produkter du använder och var du köper ditt löshår osv.Du kanske kan göra en ny kategori som heter hår/smink? hade varit awsome, kram

  Svara
 4. sandra

  Hejsan.
  Har läst din blogg jätte länge och älskar din ögoooon!
  och jag måste fråga.. har du lös ögonfransar??? och hur lång tid tar det att sminka sig för dig?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>