lite om igårkväll

godmorgon! haha satan vad tärd jag känner mej idag.. har ont i hela kroppen och mina fötter är helt förstörda! :( men ikväll kör vi igen!!

hade en riktigt galen och rolig kväll igår! blev inte precis så mycket artist-kollande, stannade mest någon minut vid varje artist eftersom det inte var någon igår som jag verkligen ville se. kollade en snabbis på ismen, slagsmålsklubben, daniel adms ray, september och tove styrke. sedan blev det mest spring och karuseller! :) men ikväll taggar jag för erik saade och veronica maggio, wohooo!!! haha! måste ju se the arks avsked också!

blev tyvärr inte många bilder alls igår, lätt att man glömmer kameran sådär när man har kul.. men ikväll skärper jag mej! mest för att jag själv vill ha kvar bilder som minne också, men självklart även för att jag vill kunna dela med mej till er :)

jag och min vän matilda innan insläppet


20 reaktion på “lite om igårkväll

 1. Anders

  Bra, fläska på med mer bilder. Första bilden var klart bäst. ;)

  Checka in min tävling på bloggen. Kan vinna webbhotell och egen .se domän.

  Svara
 2. Jossan

  Hej! du är så otroligt fin o jag diggar din still! Undrar vad du använder för mascara? :) tacksam för svar! :)

  Svara
 3. Carrooo

  Ha inte högklackat när man springer runt på festival..ett tips för att inte få ont i fötterna… :P

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>