kräftaN

haha det var nog lite för bekvämt ute i solen.. lyckades somna i någon timma och vaknade som en liten kräfta. syns kanske inte så bra på bilderna, men om jag kollar bikinilinjerna så syns det att jag blivit en aning bränd.. dock brukar det lägga sej fort och bli brunt! men just nu… aj! :(


44 reaktion på “kräftaN

 1. Alexandra

  Hey beauty, i love your blog, you did it great.
  2 days ago i saw a girl at ”instagram”. she’s using your photos as her owns .
  Her name is ”tbrilliantina”. i thought you were interessted in it.
  hugs alexa

  Svara
 2. TILDA CORNELIA

  Då ser vi nästan likadana ut, du och jag! fast jag är nog brändare än dig! jag får jätte ont så fort jag går! :( JÄTTE JOBBIGT! hoppas du har det bra annars! <3

  Svara
 3. Christine

  Hej!

  Vet att Isabelle aldrig berättar vart hon köpt kläderna ifrån. Men nu bara måste jag få veta vart den där klänningen (eventuellt byxdressen) är ifrån. Någon som vet? Vill verkligen ha precis en sådan till gatufesten som är nästa vecka. Är desperat. Har inget annat fint att ta på mig. Suck…. Snälla, vart har du köpt den?

  tack Tack TACK!

  Svara
 4. Sanna

  Tips: Ställ in alarm på mobilen! De flesta svenskar bör bara sola 10-20 min per dag utan solskyddskräm. Då får man det viktiga d-vitamin man behöver och bygger en bra färg och naturligt skydd sakta men säkert. Ska man vara i solen längre MÅSTE man ha solskyddskräm. Malignt melanom blir vanligare och vanligre..
  Man blir INTE brunare för att man bränner sig, tvärt om..man kommer flagna eftersom huden blir brännskadad och bygga på risken för cancer.

  Svara
  1. zzanna

   Njaah det sista är inte helt sant. Vissa har faktiskt en hudtyp som när du ”bränner” dig så förvinner det på någon timme och blir brunt. Typ huden blir så varm att den blir rödskiftande en stund. Fast detta sker oftast till personer som annars alrdrig bränner sig. Det som är dummt att bränner du dig engång ordentligt på ett ställe har du större risk att bränna dig pånytt där även fast du inte bränner dig nån annan stans.

   Svara
 5. frida

  jag brände mig rejält i tisdags.. jag köpte kylbalsam från apoteket, det var inte så jätteroligt att hållas med men det hjälpte lite. jag smetade på det och lät det sitta, det blev som en ansiktsmask ungefär och stelnade. sen tvättade jag bort det efter en timme. mild naturell yoghurt fungerar också. men det allra bästa är att skölja med vatten och använda fuktkräm och bara vänta ett par dagar, och undvika sol :)

  Svara
 6. anonym

  hej tänkte fråga en sak angående ‘Brun utan sol’.
  Smörger du dig överallt på kroppen även i undelivet ? :P
  Och när använder du det smörjet ? :)
  Du kan skriva till min e-mail ist så du inte skriver det på bloggen, ;)

  Svara
 7. Hanna

  känns inte så trevligt det där! :/
  älskar din blogg! :D <3 hoppas de va okii att ja skrev om dig lite i ett inlägg på min blogg?:D inget dumt sagt elr så:D

  Svara
 8. Nicole

  Åhhh. Sånt där gör jätte ont. Jag råkade somna klockan 12, och så vaknade jag 16, så nu så sitter jag och har as ont. Jag hatar att bränna mig!

  Svara
 9. yres

  haha, snacka om att vi är likisar nu :) Förutom att jag har inte har bikinelinje :o Fysatan vad jag grinar då någon snuddar brännan!

  Svara
 10. Lovisa

  Jag har självlockigt hår, verkligen korkskruvar! Och jag tycker jag ser hemsk ut i de. Att platta håret sliter juu väldigt mycket.. så jag undrar om du har något tips på vad man skulle kunna göra för att få det platt utan att platta eller rakpermanenta? Kram :)

  Svara
 11. Jenna

  När jag bränner mig gör det inte ont :o Efter kanske 2 timmar så är jag brun där jag bränt mig 8D Annars brukar jag inte bränna mig, brukar bli brunn på direkten :) Om jag inte bränner mig såklart, men det har bara hänt 2 gånger :D

  Svara
 12. Bella

  hade varit jätte snällt om du svarat i ett inlägg. Jag undrar om du solar med brun utan solen, eller du kanske inte använder den nu på sommaren? Hade varit jätte tacksam för svar, eftersom jag också använder åhlens brun utan sol men vet inte om man kan bli brun om man använder den.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>