känner ni ruset? det är fest i MEDIAHUSET!!! ;PPpP

har precis käkat lunch, och nu har vi ”lektion”.. fritt arbete typ, det som vi har kvar att göra innan sommaren. låter mer som partajj här inne i huset tycker jag!

och jag och julia har drabbats av extrem bieber fever.. vi ska förresten backstage med honom när han har sin sverigekonsert, sedan är han våran pojkvän föralltid!!! den ni!

34 reaktion på “känner ni ruset? det är fest i MEDIAHUSET!!! ;PPpP

 1. Sanna

  Ska du backstage med Justin? Är det bestämt? Det kommer bara bli värre då, du kommer aldrig kunna släppa honom. Haha man blir helt förälskad ;)

  Svara
 2. Anonym

  håkan hellström kommer till GÖTEBORG PÅ LÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAAAAAG ! :D din kille kanske känner stora nära slottskogen nån idrottshall som är ute ! :D

  Svara
 3. Bieber's Mine

  Men nej, han ska inte komma! Eller, inget är bestämt! Men nån gång lär han ju komma, så det är väl det hon menar… Dock lite wierd att NI gillar honom, Isabelle är du inte lite väl gammal för honom? Snälla låt oss ha honom i fred, det sista man vill är ju att ni rika fjortisar ska ta honom från oss… :’(

  Svara
  1. hej

   1. Isabelle är bara 1 år äldre
   2. Hur vet du att hon är rik?
   3. Vad menar du med fjortis
   4. Hon har väll lika mycket rätt att tycka om honom som du, jag och alla andra?

   blir trött på folk som skriver så onödiga komentarer som du.

   Svara
   1. Ellen Inläggsförfattare

    Eftersom Isabelle har en av sveriges största bloggar och antagligen tjänar flera tusentals kronor i månaden så är hon nog ”rik”. Men någon fjortis är hon då inte enligt mig!? Och kan alla hysteriska småtjejer bara fatta att Justin Bieber aldrig kommer vilja ha dom?

    Peace

    Svara
 4. Anonym

  justin bieber ska ju inte ens till sverige det är ju därför det är massa parader i de stora städerna för att filma och skicka till han så att att han ska komma till sverige

  Svara
 5. Frida

  Hahahaha.. Okej att jag är typ kär i Justin, men ”Bieber’s Mine” .. Hahahahah! Vadå lite för gammal? Är hon för gammal så är du för ung kan jag gissa !

  Svara
 6. Mikaela

  Omg! Lycko dig! Ååå jag älskar JB han är så söt, snygg mm och sjunger så jävla bra. Och hans flickvän Selena Gomez är också det ;) <3333

  Du måste berätta allt sen hur det var och så måste du fota honom och dig och sen lägga in i din blogg! <3

  pözz och kram <3

  Svara
 7. Julia

  Du är inte seriös, eller hur? Hahaha… ;p Jag har iaf EXTREM Bieberfever, har haft det i drygt ett år. Går inte att släppa honom. ;)

  Svara
 8. Esther

  ofta kommer han? :O men om han gör det vart ska han uppträda då? :) sjukt bra blogg och du är skit fin :D <3

  Svara
 9. Justin Biebers STÖRSTA fan

  Äre sant att han kommer t Sverige lr skämtaru bara?
  isf när?
  för jag letar hela tiden efter grejer om honom, men står inget om sverige!? :(

  Svara
 10. emma'

  HAha vad alla fick panik nu när hon skrev om Justin! ;) själv har jag redan träffat han! :d var på hans konsert i danmark 1/4-2011. Kolla gärna in våran Swedens Largest Justin Bieber Site! puss!

  Svara
 11. Paulina:)

  Haha, ska också backstage! Om han nu kommer…
  Min familj har nämligen vänner där så att vi får komma in billigare osv, men isf om han kommer ska han säkert ha en meet&greet:) Men av vad jag har hört ska han komma någongång i höst, kram:)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>