hjälp mej! vilken byrå?

nu har jag fått beslutsångest.. jag ska köpa en ny byrå idag, och här är två supersnygga och nästan likadana byråer (byråar.. byros..?) med korgar, och jag kan verkligen inte välja!? hjälp mej!

vilken är snyggast, jysk eller mio?

364 reaktion på “hjälp mej! vilken byrå?

 1. emily

  Den från Mio är det ju större korgar i!
  Sen är frågan om du skulle behöva två utdragbara lådor? För den kanske är mest praktisk! Men den från Jysk är väldigt mycket finare!

  Svara
 2. nikkie

  jysk lätt!!det är bra stämning med lådorna sen på mio så kommer de två lådor över som förstör . Nej, Ta Jysk, mycket snyggare plus billigare, tänk va du sparar på pengarna sedan!!

  Svara
 3. Angelika

  Jag tycker att du ska välja den till höger, den till vänster är snyggare bara för dessa banden på lådorna, men dem kan du köpa själv och göra samma sak på lådor till höger. Den kostar mer, det är nog bättre kvalite också, och det bruna/gråa ovanför kommer passa till det bruna i ditt rum, ex golvmatta.

  Svara
 4. Dess

  Den från Mio är snyggare och säkert bättre kvalitet men den från jysk har vit ovansida (vilket är snyggare) och mer änn 3 ggr så billig så den är det absolut sälvklara valet. Då kan du ju köpa två och ha bredvid om du vill och ändå ”sparat” 1000kr.

  Svara
 5. amanda

  jysk, för den från mio är allt för ”luftig” om man säger så. det är för stora hål tycker jag.. jag har en liknande byrå från jysk. bara att man kan sitta på min och den har tre lådor med två hyllor. den från jysk verkar bäst och den är snyggast (:

  Svara
 6. B.

  Det är aldrig fel med lite lådor. Det är väl också en fråga om hur mycket man vill lägga ut på en byrå. Jag tycker nog den från MIO är snyggast ändå.

  Svara
 7. Maggan

  Jag har själv den ifrån Jysk kast jag har bara halva. Men jag tycker den är väldigt bra och man får plats med mycket i korgarna. Så den ifrån Jysk är tycker jag du ska ha

  Svara
 8. sanna

  den från mio var snyggast, fast det ser mer ut som något man har i köket. så till ditt sovrum tror jag jysk passar bäst :)

  Svara
 9. flicka

  Den från Mio.
  Bättre att köpa en med bättre kvalite, och den är mycket snyggare.
  Den från jysk ser billig ut, och har dålig kvalite.
  Men det är ju du som ska ha den, men nu har du fått min åsikt i alla fall :-)
  hoppas du blir nöjd med ditt köp.
  kram

  Svara
 10. Sabina

  Från Jysk är mycket mycket snyggare tycker jag. Inte för att den är billigare men för att jag blev kär. Ska förbi Jysk själv och kolla in den till den nya lägenheten.

  Svara
 11. Anne

  Definately the one from Jysk!
  That is so much prettier, than the one from Mio.
  The one from Mio is … weird.
  And Jysk is cheaper!

  Svara
 12. NICOLE ANDRÉ

  Jag tycker den som kommer från MIO. Båda var definitivt snygga och jag tror att de skulle passa in i ditt rum. Jag tror däremot att den från MIO skulle göra det bättre! :)

  Svara
 13. nathalie

  jag har själv 9 lådors byrån , nattduksbordet och v-rums bordet i maui serien ifrån jysk och jag är galet nöjd så välj jysk :D

  Svara
 14. emma

  jysk lätt. gulligt me små rosetter på korgarna. Billigt är alltid nice oxå då man tröttnar på inredning ganska fort :) då slipper man få ångest om man vill byta om ett år :)

  Svara
 15. Elin

  Den från jysk är egentligen snyggast (och bäst i pris) men efter egen erfarenhet så kan jag säga att saker ifrån jysk sällan håller speciellt bra.

  Jag har haft ett par olika garderober och byråer ifrån Jysk som väldigt väldigt fort blivit rangliga, skeva och jättefula.

  Jag skulle lägga mer pengar på den från Mio hur som helst! :)

  Svara
 16. Anne

  Jysk-byrån är snyggast. Har du inte sett den i verkligheten så åk och titta på den! Så så fin :)
  Dessutom finns det en hel serie med möbler tillhörande den byrån ifrån Jysk så att du kan ”bygga på” med fler möbler senare ifall du vill det.

  Svara
 17. Marina

  Den från mio! Den är för det första snyggare och för det andra har den förmodligen mycket bättre kvalité än den från Jysk. Lätt värt pengarna.

  Svara
 18. linnea

  den från jysk va jätte fin med mer detaljer men den från mio va ochså fin :D men jag skulle nog valt jysk =)

  Svara
 19. Johanna

  Den från Jysk va lätt finast! de är ditt val sen men om du frågar mig den från jysk! den är ju dessutom billigare så den från jysk enligt mig:D

  Svara
 20. Lina

  Den från jysk är fin, & den är billig.. Men den ser billig ut också.
  Jag skulle ha valt den från mio =)
  + är att den har lådor längst upp också!

  /L

  Svara
 21. Tanya

  Jag tycker att helt klart den från Jysk är mycket finare och dessutom mycket billigare! :D . Dom har söta rosetter också så det skulle nog passa dig bättre. Men gör som du själv vill, ta den du känner för och vill mest ha och den du känner passar bäst och det du trivs bäst i. Lyssna inte FÖR mycket på oss läsare :) .

  Svara
 22. Emelie

  Tycker nog den från jysk, den var både billigast och finast inte för att du har dåligt med pengar kan jag ju inte tänka mig men… A den från mio såg mer ut att passa in i badrummet….

  Svara
 23. Julia

  Tycker båda ser ut att mer passa inne på en toalett. Visst praktiskt och så.. men skulle valt en helt annan byrå med vanliga lådor om jag vore du :) så inget av dem helt enkelt. haha

  Svara
 24. gabriella

  den från mio gillar jag! :D
  den andra känns lite,badrums aktig?
  men båda är såklart fina,blir en helt annan grej när det ställs grejer på dem osv
  (tycker jag). fast nu när jag tittar på dom igen vet jag inte,haha.
  men ta den som känns rätt,du har grym stil på kläder så så borde du ha det på möbler med ;)

  Svara
 25. Madde

  Jag tycker den från jysk för med rosetterna på korgarna så påminner den om de korgarna som du köpte igår (:

  Svara
 26. EmelieSaraViola

  Älskar inredning – kolla min blogg, för att se min inredning.

  Jag tkr den högra är finare för den vänstra ger mer känsla av badrum. Men med tanke på priset, kanske du kan ta den vänstra endå, som du säger… nästan identiska. Men bra med utdragbara lådor med. Så den högra om du gott med pengar =)

  Svara
 27. johanna

  Bägge var snyggast men den till höger, från Mio tyckte jag var snyggast! Dock lite dyrare, men finare :)<3

  Jag hoppas verkligen du vinner bloggpris på Blog Awards 2011! Röstar på dej varje dag <3 :)

  Svara
 28. emelie

  jysk lätt. den är bättre på 3 sätt. 1. billigare vilket är ett stort plus. 2. där är det 6 korgar ist för 4. 3. det är grymt sött med de där rosetterna!!

  Svara
 29. sofia

  Den från Jysk passar bättre till korgarna du köpte igår. ”lådorna” ser också större ut på den . och den från mio har liksom inte tyg så kläderna eller vad du nu har där i, kanske typ fastnar i trät.. men jag vet inte.. den från mio är ju jävligt snygg där uppe !

  Svara
 30. Emilia

  Tycker du ska välja den från MIO. Jysk möbler brukar vara av ganska dålig kvalité. Dessutom ser MIO byrån mycket mer stilren ut :)

  Svara
 31. Vera

  Jag har en sådan med korgar från JYSK, dock tre korgar inte 6. Men jag gillar mer den från Mio tror jag, dock mkt dyrare så skulle nog valt från JYSK för budgeten då :P

  Svara
 32. julia

  lätt den från mio! ser mer stabil och välgjord ut, men priset var lite skillnad :/

  btw grym blogg, och snygga bilder :D

  Svara
 33. Tilda ♥

  Jag tycker den från mio var snyggare och lite modernare, frågan är ju om det är värt mellankostnaden! (:

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>