64 reaktion på “00.00 – GOD JUL!!!

 1. Nahalie

  God Jul :) skulle du inte kunna ta ett foto före och efterbild på dig så man ser hur hårfärgen blev? För din webcam bild va ganska suddig, men jag lovar att du passar as snygt i mörkbrunt också jue :D

  Svara
 2. Kristin

  Hejsan! Först o främst vill jag säga God Jul =)
  och tipsa om en tävling jag har ute just nu om en nyårsklänning tävlingens direktlänk har ni här:
  http://kriistiinjonsson.blogg.se/2010/december/tavling-nyarsklanning-1.html

  Sen vill jag snabbsammanfatta min blogg ifall du har intresse av att läsa nya bloggar, min blogg handlar om min vardag, om min pojkvän elov från elov o beny, och jag berättar närmare hur det är att vara tillsammans med en kändis! och ger nya musik/modetips, anordnar tävlingar och delar ut kläder/smink flera gånger i månaden! Lät min blogg bra? följ den via bloglovin!:)

  Gillar du ej reklam får jag ursäkta!

  Svara
 3. celine

  kolla in din blogg för första gången.. den är fan skitbra! kommer lätt fortsätta läsa! men en sak jag saknade var att du inte skriver var du köpt dina kläder. tror det är många som skulle uppskatta det :)
  puss

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>