i love the 90′s

åh, jag blir så nostalgisk när jag lyssnar på låtar från det kära 90-talet. låtar som jag älskade när jag var liten. låtar jag växt upp med, och som ”alla minns”.

hittade världens bästa spotify-playlist igår, med alla de låtarna jag lyssnade på när jag var liten. fanns typ inte en enda låt i listan som jag inte minns från min barndom! (hahaha och så minns jag ju ”smurfarnas” version av alla låtar..)

så alla ni från det ljuva 90-talet som är i min ålder, eller något år äldre/yngre, borde verkligen KLICKA HÄR för att lyssna på listan! haha och fan vad bra musiksmak man hade när man var liten!

25 reaktion på “i love the 90′s

 1. Linn

  Hej, du jag undrar en grej. Jag har alltid varit lite smått negativ till löshår och sånt. Men ditt löshår ser verkligen äkta ut vilket jag tycker är jätte fint och nu har även jag funderat på att skaffa men då är min fråga (du använder clips va?) Tar du ut löshåret varje kväll när du går och lägger dig? Tacksam för svar.
  Kram!

  Svara
 2. Pingback: Gozzip.se - Allt om Kändisar, Blogg och Mode i love the 90′s |

 3. Patrick

  Har flera gånger tänkt att du har riktigt bra musiksmak och det här inlägget visar ju bara ännu mer att jag haft rätt. :D Skulle vara riktigt nice om du kunde maila mig din Spotifyprofil. :)

  Svara
 4. Ellen

  Haha! Är 14 år, men några av låtarna kommer jag faktiskt ihåg! Meja, E-Type och Smurfarna lyssnade jag på som knatte! :D

  Svara
 5. Diana

  oh yeeees ^^
  that’s was a great time!
  Vanila Ice – Ice Ice baby
  Aqua – Barbie Girl
  Boomfunk MC’s – Freestyler
  Dr. Alban – Its My Life
  Britney Spears – Baby One More Time
  Backstreet Boys – Everybody
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>