fyller ju snart år..

..och detta ligger för tillfället högst upp på önskelistan..är det någon som vet vart den finns att köpa/beställa utan operatörslås?

114 reaktion på “fyller ju snart år..

 1. Sofia

  Jag har hört att den ska vara full av buggar.. Typ att man inte kan prata i den om man inte har ett sånt skal på, för då försvinner täckningen. Jag vet såklart inte om det är sant, men jag tycker det verkar som att alla iPhones är lite konstiga i början, innan de har fixat till dem.

  Svara
 2. julia

  det är inte alls det bara låsta i sverige som jag såg nån kommenterade, jag har beställt olåst från telia :)

  Svara
 3. emma

  jag va inne på en macaffär för någon vecka sen och försökte köpa en utan opperatörslås men då sa dom till mig att det inte gick. så vad jag vet går det inte.

  Svara
 4. emma

  Jag beställde utan lås på telia butiken. så de e bara att gå och fråga så göra dom det åt dej . det kostar 6500 och den kommer efter 4 veckor :) eller det gjorde iaf min! den e as bra (:

  Svara
 5. jw

  skaffa inte den nu. dom är inte bra riktigt ännu. de håller på och fixar till den just nu. en nyare variant kommer ut igen om 2 månader..

  Svara
 6. Kiba

  Har en iphone, allt är bra med en sån! Och så är det lätt att skicka över bilder till datorn, så jag hoppas du får en sådan när du fyller år! :D

  Svara
 7. Sofia

  SV: Nej, jag tror inte heller att alla iPhones buggar. Jag har bara hört det från min bror. Han är inte så pålitlig, haha. :) Det är säkert någon testtelefon som har buggat, innan de släpptes typ.

  Svara
 8. J

  Det är lite skillnad fast den största är på kameran, som är mycket bättre på 4:an. Men du verkar ju ha en systemkamera så det spelar nog inte sån stor roll (men kameran är fortfarande helt ok på 3:an). Jag har själv en iphone 3 G S som är uppgraderad till 4:ans operativsystem och det är vad jag rekommenderar för då kan du fortfarande multitaska etc.

  Svara
 9. tobbs

  vad finner du nyttan utav den utan en operatör? och nej den finns inte att köpa utan operatör för tillfället. Alla företag såsom telia får in 100 mobiler i veckan som skickas ut till kunder som väntar. Och har du inte lagt ej beställning så lär du få räkna med att du får den i december. :)

  Svara
 10. tobbs

  hoppas det var till någon hjälp. Men köp via halebop det är smartast… dock är halebop underföretag till telia så telia får 100 ipghone 4 i veckan ger enbart 20 till halebop men men bättre abonnemang :)

  Svara
 11. Anonym

  jag har en iPhone 3Gs, och den är ju skit grym. men iPhone 4 är 10 gånger så mycket bättre, så om det är någon iPhone du ska ha så är det iPhone 4, allt är så mycket bättre med den, men jag kan ju fixa min iPhone 3Gs och få allt som iPhone 4 har, så det kvittar för mig och jag tycker att formen ser mycket finare ut på 3Gs. Så det finns inget dåligt med iPhone 4, köp den, och man kan ju alltid låsa upp mobilen men då försvinner garantin så vänta med att låsa upp :)

  Svara
 12. tobbs

  du behöver inte publicera denna kommentar men om du behöver hjälp eller frågor angående iphone 4a så har ja blivit hyfsat insatt i den då jag mejlat en massa med dem :) och har en familj med 3gs:en och ser klar och tydlig skillnad på dem :)

  Svara
 13. Therese - Colins mamma

  Den finns än så länge bara i Italien och Frankrike (och Blocket) utan operatörslås tror jag. Priset ligger väl då på 7-8000 kr. Sambon har den och är supernöjd! Den levereras med en programvara (4.0.1) där alla buggar är åtgärdade :)

  Svara
 14. Joline

  Dagen den släpptes gick jag in och köpte den på tele2, då såklart med comviq abonemang. Att köpa den olåst är svindyrt så jag rekommenderar att ändå köpa den med en fast operatör. Du behöver ju inte byta ditt nummer då om du vill ha samma operatör som du har nu :) Grym blogg, och super söt är du!

  Svara
 15. Anonym

  Jag har 4an och blir less på alla som säger att dom hört att den är dålig. Det är bara struntsnack. Den är awesome! Fungerar perfekt! Så alla ni som säger att ni hört att den tappar täckning osv, köp den och förstå själva att den är grym :)

  Svara
 16. Anonym

  hejhej! jobbar på telisol, återförsäljare till telia. vi säljer iphone 4 utan operatörslås, även med ifall det önskas ;) väntetiden är inte sååååååå lång, typ två veckor. mitt direktnummer till kontoret är 044-788 99 03 så det är bara att slå en pling ifall du är intresserad :D

  Svara
 17. Moa

  Jag har en och köpte den på telia, dock är den låst tror jag? men du kan väl bara låsa upp telefonen? kostar typ två hundra tror jag :)

  Svara
 18. Anonym

  hejhej, skrev fel nummer i min förra kommentar angående att jag är återförsäljare och kan fixa den utan operatör :) direktnumret är 044-788 99 05.

  Svara
 19. blogg läsare

  1 tips: Köp inte Iphone 4. För att det är ett litet fel med dom det är att om du håller på Iphonen på ett speciellt sätt blockerar du mottagningen, och han som gjorde Iphone gick ut till pressen och sa aa men håll inte där då, det är ju lixom som att säga : ((( Aa men köp inte den då!! )))

  Svara
 20. Sanna

  Nej! köp den inte :S Den är skit kass
  Ifall man håller den på ett visst sätt bryts sändningen helt.
  Det är heller inte direkt någon skillnad på den och dom andra ;O

  Svara
 21. Jennifer

  Har hört att touchen inte fungerar på iPhones när det blir alldeles för kallt ute. Min brors klasskompisar hade tydligen problem med det i vintras.

  Svara
 22. Malin

  Jag har fyran och jag tycker att den är jättebra. Skärmen är helt sanslöst bra och jag har inte haft några problem med mottagning eller något annat. Vet inte hur den funkar i svensk vinter än förstås, men det märks…

  Svara
 23. Anonymous

  jag har den, den är jättebra! är sjukt nöjd, som en liten bebis! Hahah :D
  kameran är grym. man har ju hört att det har varit problem med den, att man inte kan koppla in den i datorn för att uppdatera den, som man måste 1 gång i veckan annars kan en app försvinna.
  har dock bara haft min i en vecka så jag vet liksom inte jättemycket! :)

  Svara
 24. Nadine

  om du låser upp den efter att du har köpt den slutar ALL garanti att gälla, tänk på det! dom kommer ju komma bundna till comviq & de flesta operatörer!

  Svara
 25. Anonym

  det går att beställa den överallt utan operatörslås, (elgiganten)
  och jo den är bättre än iphone 3gs till alla fjortisar där ute.

  Svara
 26. d

  till hon som skrev tipset ; det är bara i usa dem har så dåligt, i sverige har vi bättre täckning, så det blir inte dålig mottagning, nolla!

  Svara
 27. Linda Olofsson

  Hej!
  Måste bara kommentera din blogg den här gånger, brukar alltid läsa din blogg och då menar jag kanske 4-5gånger om dagen för att se om du uppdaterar. Har aldrig kommenterat innan… Jag gillar din blogg starkt och hoppas du kommer att börja blogga oftare (hoppas kan man alltid göra).

  Älskar verkligen din blogg! <3
  /Linda

  Svara
 28. Alicia

  Äää nej jag vet inte men om du vet hemsidor som säljer eller bloggar så kanske det finns.Kolla på tv reklamen också. Och på telenor.se kunde man tävla typ men vet inte om det är bildfritt!

  Fin blogg! Kram kram!

  Svara
 29. anonym (:

  hej du .. iphone 3 är mkt bättre för att när iphone 4 gjordes så blev dem inte riktigt klara .. så dem funkar inte som det ska & sånt .. inga iphone 4 funkar .. ett tips bara (:

  Svara
 30. Elin Gustavsson

  Du gör bort dig skapligt mycket om du köper iphone 4 nu, det har blivit fel när dom "byggt" ihop den, därför är det massvis med bugg i. Men efter jul ska dom justerat allt och då ska den va riktigt grym, så ett tips, vänta till efter jul! ;)

  Svara
 31. nellie

  man kan inte hålla i den med vänsterhanden för där sitter det som tar emot från satelit så det att det blir täckning… 3gs som jag har är grym!

  men du kan köpa den hos cdon.com, fick mail om det idag (:

  Svara
 32. ida

  Iphone 4 finns inte i Sverige olåst än.. Men 3GS finns och e min satt lika bra, snyggare och tappar du 4går den sönder direkt med tanke på allt e glas.. Inte så smidigt;P
  Hoppas du gör rätt val..
  Kram Ida

  Svara
 33. Mikaela

  Hej isabelle ! jag älskar dig och din blogg, du är verkligen bäst!
  ville också bara säga att jag fyller år samma dag som dig! hihi :D <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>