bortsprugna katter ropar, så bortsprugna katter ropar tillbaks

eftersom vi åker hem imorgon kväll (kommer fram till arlanda på natten) så har vi passat på att kolla runt lite ikväll, hittade massa olika affärer vi inte sett förr osv, så det är lite skoj att passa på att kolla runt.

förresten så vet jag inte hur det blir med uppdateringen imorron, eftersom vi checkar ut från hotellet vid 12-tiden, sedan ska vi sola, bada och äta osv fram till att bussen går till flygplatsen runt 8.. och sedan kommer jag sitta på ett plan fram till 3 på natten. men om inte tidigare så hörs vi hemma hos mej!

det är jobbigt att se alla gatukatter och hundar som finns överallt, speciellt på kvällarna.. vill ta med alla hem!! ”men jag får inte klappa dom, för dom kan ha löss..” haha!

haha kan ju säga att det inte verkar vara så viktigt med regler här..

83 reaktion på “bortsprugna katter ropar, så bortsprugna katter ropar tillbaks

 1. Linda

  det var likadant på fuerteventura när jag va där i början på sommaren. Massvis av gatukatter o få gatuhundar. Man ville bara ta o kela med dom o ta med dom hem.

  Svara
 2. MaryCaroline

  Men åh, stackars små satar. Katter och hundar som springer lösa kan ju tyvärr vara ett stort problem då de sprider sjukdomar och då de förökar sig hit och dit. Tragiskt.

  Svara
 3. Anonym

  DET SÄMSTA MED ATT VARA UTOMLANDS VERKLIGEN klarar inte av att se djur som ska ha ett hem och (bo i ett hus) leva mitt på gatan :(

  Svara
 4. Annika

  Turkiet e skit! Spanien e GRYMT å snart reser jag till Italien ;0) yeahh! Btw du borde va førsiktig med clear eyes, det økar trycket i øgat å har flera biverkningar!! E ju mening med att det inte finns i Sverige då de e skadliga før øgOnen!! Men skønhet går vel først???

  Svara
 5. djurloverx))

  Jag började gråta för jag såg en liten söt kattunge krypa ut ur busken när jag va ute o gick i Turkiet. Det är så hemskt! Man vill gör sitt bästa.. Men man kan inte alltid det ='((((

  Svara
 6. Sophie

  Visst är det hemskt att se alla hemlösa djur!
  Jag vill också ta med alla hem, men jag håller med, man ska inte klappa dem ifall dem har massa sjukdomar och sånt :S

  Svara
 7. mikaela

  hej isabelle!
  jag hoppas verkligen att du läser det här nu för jag MÅSTE få svar på min fråga.
  jag ska nämnligen till turkiet på lördag till alanya, och jag har läst lite i din blogg att du har shoppat och sånt då du varit där..
  jag undrar om du har sett några äkta converse där? och om du har sett det hur mycket kostar dom ungefär där?
  jag är tacksam för svar!
  kram

  Svara
 8. mitt namn är ...;)

  har gjort en fanbild till dig :D du är den bästa bloggaren !!! du borde få den snart håll ögonen öppna ;)<3

  Svara
 9. mitt namn är ...;)

  hha jag igen gick inte att hitta din e-post det förstår jag att du inte vill ha den ute och så ..;) men bilden finns på min blogg så du får gärna kolla på den :D<3 och kanske publicera bilden du behöver självklart inte länka min blogg , bara om du vill :)

  Svara
 10. alex

  haha, så jäkla roligt och se när bilar står så där utomlands, för det finns ingen chans i världen att man får se sånt hemma i Sverige… :D

  Svara
 11. Ingrid

  hej sötnos! jag har något på bloggen som jag kallar "Min Stil" som innebär att ni mailar en outfitbild till mig och jag skriver om er stil. jag älskar att skriva om mode och att inspireras av andra.

  OBS! detta är ingen tävling eller så. Alla kommer med och alla är välkomna :)

  läs mer här: http://ingridsinspiration.blogg.se/2010/august/nytt-fenomen-pa-bloggen.html#comment

  skulle vara så kul om jag fick skriva om dig!

  kram från Ingrid, http://ingridsinspiration.blogg.se

  Svara
 12. Four Queens

  I bloggen Four Queens får du följa fyra personer vars liv är olika men ändå lika. Vi har Hjärter Dam som älskar att älska, Klöver Dam som lever det goda livet, Ruter Dam som är tonårsmamma (snart!) och Spader Dam, bögen som lever för dramatik. Och allt som skrivs är 100% sant!

  Senaste – En update från Hjärter Dam som är i Grekland/Turkiet.

  Svara
 13. Nikoninan

  Rösta gärna på mina paltor i Nellys tävling!!
  Nikoninan.webblogg.se
  Det är bara att kommentera mitt inlägg.
  Max en röst per IP-adress :) Tack på förhand!
  Röstar du på min så röstar jag givetvis på din också

  Svara
 14. Beccie

  Hej! :) Älskar din blogg verkligen! Har kollat igenom ditt arkiv flera gånger! & vi ska inte börja prata om dina videos! ;$ Iaf, kan du inte göra lite fler videinlägg? (A) Älskar när du gör det. :) & varför uppdaterar du inte? :(

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>