poolparty

jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv som jag gjort idag! vi var ute och shoppade, och det rent ut sagt rann svett om en!! taxichauffören berättade att det var ca 40-45 grader ute. helt sjukt!

fast ju mer man svettas och lider av värmen, desto skönare känns det sedan att hoppa i poolen!
kvällens poolparty startade för någon timme sedan också haha!


”dj-båset”

sedan hämtade dom stora isblock och hällde i poolen!43 reaktion på “poolparty

 1. Jossann

  Du har vunnit en Beautifulblogger award av mej. LÄs mer på min blogg! Jag lovar, de är ingen reklam, men om du inte vet hur man ska göra så läs :)

  Svara
 2. hanna

  ser riktigt skönt ut! det var en välldit hög temperatur! har följt till blogg sen några månade tillbaka en har inte vågat skriti en kommentar, för vet inte om man får nått svar? men jag tänkte bara skriva det&sola liite till mig ? (a) haha kram:)

  Svara
 3. Evelina

  Måste bara fråga, va det nån turk på hotellet som hete, emre ,burat(vet du hur han stavar sitt namn) lr murat ? har själv varit där på samma hotell :)

  Svara
 4. IA

  Skummt de där med svetten… du vet väl att manslutar svettas när lufttemperaturen överstiger 37 grader eftersom att kroppens kylsystem slås ut när det blir för varmt, ;)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>