mina fötter brinner

haha jag kanske inte precis är i så bra blogg-skick just nu.. kom iaf nyss hem från klassfesten, och det var jättemysigt!
har dock aldrig haft så ont i mina fötter i hela mitt liv, tänk en själva att springa runt med klackar i massa uppför- och nedförsbackar.. var i björkbackaparken, och gick sedan hela vägen till frösön, och sedan tillbax igen.. aj.

nu ska jag däcka i sängen och satan vad skönt det ska bli att få sova!! G’natt!

haha så söta!

34 reaktion på “mina fötter brinner

 1. sanna

  har tänkt på en sak.. du knäpper ju nästan aldrig bilder på dig själv, liksom tex som nu. på bilderna syns inget av dig, och nu tänker du kanske "ja men jag fotade ju bilderna" ja, det kanske du gjorde. men du är ändå aldrig med på bilder! be någon ta kort då? och liksom, du är nästintill perfekt. perfekt hår, perfekt hy, perfekt näsa, perfekta tänker, perfekt hy, perfekt bränna osvosv! så jag förstår inte? vill du inte vara med på bild eller blir det bara så? älskar din blogg iallfall!

  Svara
 2. Anonym

  jättefin blogg, och du är den sötaste personen jag har sett tror jag, hoppas att jag får se ut som dej när jag blir äldre.
  Puss på dej och ha en fin dag <3

  Svara
 3. Malin :]

  JAG ÄLSKAR DIN BLOGG !

  jag fattar inte hur duktig man kan vara? det går inte att sätta fingret på det men din blogg är speciell! det är alltid lika roligt att gå in här och titta vad som händer i ditt liv. när jag var in på din blogg första gången så kan jag motvilligt erkänna att jag tänkte "åhnej, inte en till fjortisblogg där hon tror hon är något" men jag ändrade snabbt insällning till det. du är kanon och unik! Helt otroligt bra bloggerska och hur snygg som helst.
  Perfekt Isabelle med den perfekta bloggen !

  KRAM PÅ DiG ! <3

  Svara
 4. Martina

  Hej!

  Vilken fin blogg!

  Skulle bli super glad om du ville gå in på min blogg där jag lägger upp och säljer mina handgjorda smycken.
  Kommentera gärna :)

  Tack!
  //Martina

  Svara
 5. Sara SB-stylist

  Fan älskar din blogg!! Du är SJUKT SNYGG ! Stå på dig !

  Checka de här me:

  Kan ni hjälpa mig!!! Jag försöker få min DRÖMKILLE! DEDE!
  Han kan inte ens ha bilder längre för tjejer är helt kära i han och stalkar honom till fotbollsmatcherna!!

  Skriv i inlägget "Dede dissar Sara Bill" att han borde ge mig en ANDRA CHANS!!!

  Help me out!!!!! Han är helt OTROLIGT VACKER och finns ingen som han!
  Helt OBESKRIVLIG KILLE!<3 DEDE!

  http://www.dedeprivat.blogg.se

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>