kul kväll

har haft sjukt kul ikväll! träffat massvis med gulligt folk och alla har varit hur trevliga som helst!
direkt när vi kom in till yran så spelade oskar linnros som isak taggat till hela veckan haha! sedan blev det karuseller på tivolit och andra artister osv.
bäst ikväll var helt klart oskar linnros, the ark och maskinen! synd bara att jag hade så jävla ont i fötterna i slutet av kvällen..

imorron spelar bla kent och markus krunegård! TAGGA!


haha sedan när vi var påväg hem så såg vi en kille som skulle övernatta utanför telia för att vara först att få en iphone 4!

52 reaktion på “kul kväll

 1. daniela molin

  HAHA varför är jag inte förvånad över att det är isak som sitter där med honom… ge honom en kram från mig :):)

  Svara
 2. Kiba

  Gud, jag hade blivit förvånad om jag såg honom där! Men du verkar ha haft kul på tivolit och höra när många artister sjunger!^^

  Svara
 3. ♡ETTA♡

  Hejhej!
  tänkte bara säga att du har en underbar blogg och jag har en dagens blogg på gång och du kan jätte gärna vara med och tävla eller vem som helst får ju tävla så ^^

  Svara
 4. Anonym

  jag ångrar min förra fråga. jag frågar istället var du brukar shoppa :)
  älskar verkligen hur du klär dig!

  Svara
 5. emmali

  Hej! Jag och min kompis träffade dig och dom du var med igår, skitkul verkligen att se dig! och kul att du ställde upp på bild med :)

  Svara
 6. Marängen

  Han var lite av ett samtalsämne i Stråk tälten dagen efter. "Såg ni iPhone snubben" =) Undrar just hur många fyllskallar han fick stå ut med!!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>