kladd

snart blir det att kolla på melodifestivalen! sitter just nu och kladdar på papper i ren trisdess och är irriterad för att spotify vägrar fungera!! någon mer som har det problemet?

längesedan jag var så onyttig som jag varit idag. lunch = chokladpudding, middag = pizza, och sedan lär jag ju bli proppad full med chips/ostkrokar under melodifestivalen.. haha usch!!


aja nu börjar melodifestivalen, så vi hörs senare, puss!

42 reaktion på “kladd

 1. Juliah Strand <3

  Min och mina kompisars spotify funkar inte heller. Och dt ee typ för att fransmännen har kommit på alla som hade gratis spotify, så dt ee därför dt nt funkar för dej kanske. Fast jag et inte <3

  Svara
 2. Bella

  Nämen oj så trevligt att det inte funkar för ngn annan då, trodde det bara var mitt som vägrade :D

  VADÅ KLADD? Hur fint som helst ju.. ;o tycker jag

  Svara
 3. Moa

  min spotify funkar inte heller, trodde bara att de var fel på min, men tydligen inte…
  Vad duktig du är på att skissa/rita/tecka?!

  Svara
 4. Erika

  funkar inte hos mig heller -.- har ju internet anslutning men jag är ändå offline på spotify D: de suuuger -.- får panik utan musik

  Svara
 5. ida

  mitt spotify fungerade inte heller igår !
  det är sjukt jobbigt.
  du ritar otroligt bra, du borde typ bli konstnär eller nått !?

  Svara
 6. Polly

  Åh vad fint du tecknar! Grymt snyggt! Har alltid velat ha den talangen, men ajg är nog snarare en katastrof med några få lyckade missar då och då hahha

  Svara
 7. lissy

  gullig blogg, älskar super feminina tjejer som vill va som barbie. Här är en länk till en site om hur man tvingas vara sexig http://beautydiscipline.com/ tycker den är djävligt sexig :) Gillar du sånt. tror många är lite skeptiska mot saker som inte är "normala" men ndu ser ut att å din egen väg och det är bra, men du får inte drunkna :) Skriv gärna tillbaks om du vill. Jag jobbar som modell och tycker också du skulle passa som det

  Svara
 8. millan.

  oj oj oj.. vad du är duktig på att rita. hade jag verkligen ingen aning om att du kunde det. Det är kul med din blogg. för att man upptäcker nya saker om dig hela tiden. :D. lite synd att du byter från bild eftersom att du är så sjukt duktig. men det är klart. man ska inte gå något som man känner inte är rätt. ha det bra :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>