i can see dead people

just det! jag måste bara få berätta något sjukt som jag vart påmind om idag på jobbet när vi pratade om att michael jackson dött. för ca 2 dagar sen hade jag sagt till dom jag jobbar med att "tänk att vi kommer leva när typ michael jackson dör! fan vad konsigt det kommer att kännas" nått liknande. det är helt sjukt att han dör 2 dagar senare. jag måste börja tänka på vad jag säger! jag menar, jag kanske är synsk?!

9 reaktion på “i can see dead people

 1. elin

  så läskigt :o
  min syster hade inte lyssnat på nån av hans låtar på skiiiiitlänge och dagen han dog hade hon lyssnat på en av hans skivor ;O sjukt läskigt.

  Svara
 2. karolina

  så det blir det Alltid för mig också! jätte läskigt verkligen! och ibland kan jag gå och tänka på någonting, och så händer exakt samma sak nästa dag :O

  Svara
 3. Linda

  Så har det som varit för mig å! Det var på vintern när vi planerade sommaren och då var det att Dio skulle komma till Sverige och spela med black sabbath på en festival, och då sa jag nånting i stil med ”Han har ju cancer, jag lovar han kommer dö innan han kommer till stockholm så då får vi inte se honom” i Maj någon månad innan konserten dog han, :S det är .. lite läskigt, och sorgligt:(

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>