nationella och utveckling + outfit

det första man möts av när man kommer till skolan 08.10 är ett nationellt prov i engelska, som vi fick sitta med i ca en och en halv timme. sedan rast i en halvtimme, och efter rasten blir det ännu ett engelskt nationellt prov. jobbig dag. och vi skulle tydligen inte ha någon lektion efter proven, så vi fick sitta i en timme innan lunch och bara vänta på att matsalen ska öppna.
och inte nog med det. klockan 13.00 hade jag utvecklingssamtal också. det gick vell sådär dåligt. saknades novell från mej i svenskan, hade missat två prov i musiken, hade inte gjort ett prov i no, och ingen uppgift i teknik. fick även reda på att jag har ig i både no och teknik och nära på i svenska och musik, om jag inte gjorde proven och lämnade in novellen. jaha, då får jag vell sitta och skriva en novell i helgen. är dock inte så bra på sånt och har ingen aning om vad den ska handla om, men huvudsaken är att den blir inlämnad. men en sak jag kan vara glad över är att jag iallafall har mvg i bild, som jag hade kämpat lite extra för att få :’)

imorron är det final i melodifestivalen 8-)
jag tror att måns eller alcazar vinner. men tittarfavoriten av alla finalister var tydligen caroline af ugglas med snälla snälla. jag dör om den går vidare till esc. skulle inte bli någon stor förvåning, för man vet ju aldrig hur sverige röstar hehe. jaja vad som händer och fötter får vi inte veta förrän imorron ;)

snart ska jag på affärn och köpa mej nått smarrigt, jag är rejält sugen. ska dock hålla mej från att köpa godis.. men med tanke på att det är helg, så kanske det blir någon liten godisbit :$

och just det, jag måste bara få klaga lite på att min beställning aldrig kommer! minns ni att jag skrev att jag hade beställt kläder från hm.se innan jag åkte till åre? dom har fortfarande inte kommit! det har tydligen blivit nått fel med beställningen, så dom fick skicka dom nu. jag väääääntar. det är tyvärr väldigt ofta det blir fel vid beställningar. dags för lite skärpning!

dagens outfit:


vit t-shirt/linne från h&m
ljusblå jeans från fanny (som mamma köpte till mej igår faktiskt)
guldfärgat hjärthalsband från glitter
silverfärgade runda örhängen från glitter (syns inte på bilden)

8 reaktion på “nationella och utveckling + outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>