NY BLOGG!!

hej på er! har inte bloggat dessa dagarna för jag har hållit på att flytta över min blogg. det är bara lite småpill kvar och att min domän isabelles.nu ska pekas om, sen är det klart! :) ska bli så himla roligt, så ha lite tålamod tills allt är klart!

ni hittar nya bloggen här!

fixar oss för utgång!

är hemma hos mej med steffi och vi håller på att fixa oss för lite äventyr! ;) det blir nog en sväng till vårt älskade woken, sen är vi bjudna på hemmafest så vi får se om vi drar vidare till krogen eller ej! hoppas ni får en trevlig fredagskväll ♥

jag just nu!

GLAD LUCIA!

det är ju lucia idag!! :) jag hoppas att alla mina fina läsare får en underbar lucia och att ni som fortfarande bor hemma steg upp kl 06.00 för att sjunga för era förändrar med ljus osv. haha!!

brukade ni ”lussa” för era föräldrar när ni var små? jag tror jag faktiskt aldrig gjort det! aldrig hemma iaf, sedan hade man ju alltid luciatåg på dagis och i skolan. så himla mysigt, sånt där kan man ju sakna lite nu när man har blivit gammal och inte går i skolan längre. ska ta och köpa in en kasse med lussebullar idag iaf och dricka massa julmust så jag får lite feeling här hemma :)

dags att öppna lucialuckan idag, lucka 13!

bakom dagens lucka finns ett erbjudande på 80% rabatt på utvalda plagg från vårt high end sortiment. lyxig julklapp för kanonpris! :) vad finns mer förutom de jag gillar? – kolla in här!

den silvriga paljettklänningen – här / den svarta klänningen utan ärmar – här / väskan – här

klänningen i rosa – här / den svarta klänningen – här / svarta klackarna – här

favorit skjortan – här / klackskorna – här

Sida 1 av 69112345...Sista »