Träning med barnvagn som god gärning

Promenader är kanonbra och de blir ännu bättre när man skjuter en barnvagn framför sig. Jag har blivit denna ledighets stjärna genom att helt enkelt ha erbjudit mig att fungera som barnvakt för familjens yngre tillskott. Jag kom på att syrran behövde en paus men att jag verkligen inte kände för att sitta och leka på golvet med hennes unge. Däremot så var det verkligen dags att bränna lite fett och då erbjöd jag mig att ta med ungen då jag gav mig ut för att gå raskt. Syrran blev jätteglad och lillen somnade snabbt då vi kom igång.

Jag lyckades alltså få in två goda gärningar i en. Den huvudsakliga gärningen var att få motion för att se till att bli av med allt det där som jag hade stoppat i mig så glatt vid julborden. Samtidigt så gav jag min storasyster en hel timmes paus som hon verkligen behövde.

Jag tycker normalt sett att det är ganska jobbigt att vara barnvakt då man måste hitta på något och springa efter en liten en som vill klättra precis överallt. Men en rask promenad med barnvagnen som extra vikt var verkligen en hit och något som jag kan rekommendera till er som har syskon och vänner som kan behöva lite egen tid.

Jag körde till och med lite träning för armarna genom att pumpa vagnen framåt i intervaller på ett rytmiskt vis. Fick upp en härlig takt och svett och kom sedan tillbaka med otroligt gott samvete på alla sätt och vis.

ida