Lite mer sol i vardagen

Nu kommer några tunga veckor, så är det bara. Jag tycker att den här tiden precis efter ledigheten är den värsta. Man vet liksom att våren inte är bakom hörnet och att det kommer att dröja bra länge innan vinden mot kinden inte får en att rygga tillbaka och vilja springa in igen. Okej, nu finns det ingen anledning till att deppa och jag har några smarta tips för mer sol i vardagen. Nu menar jag inte solarium för det är något som jag inte är så inne på. Det där med att ligga med lampor som bränner mot huden har aldrig varit något för mig. Med sol så menar jag sådant som får hjärtat att le och det behöver vi verkligen nu när det är januari.

Sköna hälsoprodukter

När man måste hålla sig inomhus så kan man ordna med ett hemmaspa. Gå igenom topp till tå. Beställ produkter för hår, ansikte och fötter, och passa på att vårda både kropp och själ. Man kan ju se en bra film samtidigt som fötterna och ansiktet får en bra mask. Mitt tips är att du laddar upp med sköna hälsoprodukter så att du har dem hemma den där söndagen då du inte har lust att gå ut men känner att det vore trevligt med något som kunde få dig på bättre humör. Totalt solsken alltså!

God mat och vitaminer

En annan sak att ladda med är god mat och vitaminer. När man har något nyttigt och gott att äta så känns livet bra. D-vitamin är givet då vi talar om mer sol i vardagen. Det här är ju vitaminet som vi får genom att sola oss så se till att du har ett bra märke hemma som du tar regelbundet från. Gör upp en lista med goda maträtter som också är nyttiga och ta chansen att experimentera med dessa då du har mer tid inomhus och vill göra något vettigt.

ida