Kalla och krampiga fötter

Jag vet inte om ni också har problem med detta, men för mig så innebär varje vinter att mina fötter blir krampiga. När det här satte igång igen i november så tänkte jag att det kanske går att göra något åt saken. Det är mest på kvällar och nätter som det krampar men då jag pratade med en personlig tränare på gymmet så sa han att man faktiskt kan hjälpa fotmuskulaturen genom att använda sig av rätt skor och i vissa fall av rätt inlägg.

Aha, jag har alltid tänkt att min djupa hålfot kanske behöver lite mer stöd men jag har aldrig tagit tag i detta. Nu har jag i varje fall tänkt gå till en specialist på det där med fötter och skoinlägg för att se om jag eventuellt kan behöva sulor.

Nu när jag har börjat fundera på skoinlägg så verkar det som om varenda människa som jag träffar använder sig av dessa. På jobbet så är det flera kollegor som har talat om att det här är en stor hjälp så jag undrar om det kanske är lösningen på det där med kramperna.

Hursomhelst, tillsvidare så kör jag med sköna strumpor både dagtid och nattetid. Och jag vet att mina skor är bra för jag satsar på kvalitet både för vardag och för träning. En annan sak kan ju vara det där med kosten. Borde kanske kolla om jag eventuellt har B12 brist eller något sådant. Numera så finns det ju supersmarta kosttillskott som ger allt som man behöver i ett enda piller.

ida