wr up jeans

En säker och bekväm känsla med Wr Up jeans

Jag har alltid gillat snygga jeans som sitter tajt och som inte flyger omkring. Glöm det där med utsvängda ballongbrallor med blommor och andra broderier, det fungerar inte för mig. Jag vill ha enkelt, snyggt och stilrent. Nu har jag äntligen hittat en byxa som jag varmt kan rekommendera och det av flera olika anledningar. Jag pratar förstås om Wr Up tajta jeans som är en helt ny byx-modell från Freddy. Om du inte har hört talas om WR UP byxorna så kan du läsa mer på wrup.nu. Det här är jeans som sitter som de ska och det oavsett kroppstyp.

Jag såg först de här jeansen på en vän, och jag blev förvånad för hon är inte direkt den som brukar se så fördelaktig ut i tajts och andra kläder som inte döljer formen. Jag frågade henne till och med om hon hade gått ner i vikt varpå hon visade mig hur Wr Up jeansen formar till på ett sätt som gör att man får precis rätt form på bak och lår.

Det här var ju något som jag inte kunde låta bli att testa för det är så sällan man hittar byxor som verkligen sitter bra och är bekväma samtidigt som man ser bra ut i dem. Jag skaffade ett eget par i svart och ångrade genast att jag inte köpte fler på en gång. Det här är verkligen sköna byxor och det är märkligt hur de formar min kropp precis lika snyggt som min kompis trots att vi har helt olika kroppstyper. Uppenbarligen så har man tagit fram en design som drar åt där det behövs utan att det ser konstigt ut och framför allt, utan att det känns obehagligt.

Passformen är mjuk och behaglig men tyget har rätt stretch för att lyfta där det behövs. Nu undrar jag hur länge de här byxorna kommer att ge detta stöd. Min väninna har redan kört sina några tvättar och säger att de fortfarande känns som då de var nya så det ser ju positivt ut.

Nu när värmen snart kommer så känns det bra att ha ett par jeans som sitter så pass snyggt att man kan känna sig fin även med kortare toppar och utan jacka. Det blir inga fula valkar eller annat som kan kännas lite pinsamt, inte när man sitter, och inte när man står eller går. Så jag kan verkligen tipsa om nya Wr Up jeansen för den som tycker att det är roligt med kläder som man både känner sig fin i och ser bra ut i på riktigt.

ida