En bra PWO

För att få ut mer av min träning så kör jag periodvis med det som kallas för PWO, pre work out, det här är ett pulver som man blandar till dricka och som man tar innan träningen för att få mer kraft och ork. Om du är nyfiken på det där med PWO så kan du läsa mer på denna sida som är en bra sida om PWO. pinked pwoJag tycker personligen att Pinked PWO med smultronsmak är kanon. Det här är ett pulver som är lätt att blanda ihop och som har en god smak. Jag vet att det finns de som menar att det där med smak inte är viktigt när man sveper en shake innan träning, men det håller jag inte med om. Jag vill inte få äckelkänsla av min PWO så är det bara.

Fördelar med PWO

Vad är det då som är så bra med PWO? Jag trodde faktiskt inte att det skulle göra så stor skillnad att träna med eller utan PWO. Jag äter ändå rätt bra och ser till att få i mig gott om proteiner och vitaminer för att underhålla kroppens muskler men faktum är att jag känner en skillnad då jag använder mig av PWO. Det är särskilt under lite hårdare perioder då jag försöker höja nivå som PWOn hjälper mig på vägen. Det beror på att den ger en kick så att jag orkar mer samtidigt som ingredienser är med och hjälper musklerna. Man kan säga att det helt enkelt är så att prestationsförmågan höjs avsevärt och det är verkligen en stor fördel.

Jag använder som sagt bara PWO då och då för det här är inte något som man måste ta hela tiden. I och med att jag tränar regelbundet så ser jag ändå en jämn effekt av att jag höjer min nivå och sedan kör vidare.

ida