Dagens gympass

Idag körde jag mest kondition men även lite mage och rygg. Det kändes faktiskt lite segt att ens gå till gymmet för det var så kallt utomhus. Ni vet, den där typen av kyla som gör att man mest vill lägga sig i soffan med en filt och se en film. Nu var jag dock tillräckligt stark för att motstå lusten att lata mig och jag hade god anledning till att ändå känna lust till att träna. Det var nämligen dags att testa nya tajts. Jag drog alltså på mig mina nya Wr.Up Skinny Fit tights och det kändes genast lite roligare…

Det är något med bra tights som gör att det blir lättare att träna. På gymmet är det ganska ofta dragigt och nu kommer jag tillbaka till det där med kylan. Om jag fryser så vill jag inte dra igång träningen, men när det känns lagom varmt så är det lättare att sätta igång med uppvärmning och sedan köra vidare. Skinny Fit tajtsen har också en annan fördel och det är att de liksom håller in huden på ett så bekvämt sätt. Man får känslan av att vara i bättre form och då orkar man lite mer, en slags placebo alltså.

Efter att ha joggat lite lätt så tog jag mig vidare till mage och rygg. Det var skönt att se att tightsen inte hade fula svettfläckar så att jag kunde köra mina ben-lyft och rygglyft utan att skämmas. Dessutom så upplevde jag att det blev lite lättare att köra då benen hade ett så bra stöd.

Jag tror att jag ska skaffa fler par för nu när vintern kommer så vet jag att det kommer att kännas jobbigt med kylan. Då blir det bra med snygga och bekväma träningskläder som ger lite extra lust till att fortsätta jobba.

Wr.Up Skinny FitWr.Up Skinny Fit tights är till för att forma baken på ett snyggt sätt men jag hade en lång t-shirt på mig så det var det ingen som såg. Jag tycker faktiskt att de här sporttajtsen är så pass snygga att jag skulle kunna tänka mig att ha de på även för promenader och tillfällen då man vill se bra ut men ändå ha kläder som det är lätt att röra sig i.

ida