Det där med arbetskamrater

Arbetsplatser kan vara rätt märkliga ställen, särskilt när man som jag jobbar på ett företag med många olika avdelningar. Vi ses ju dagligen, men det är klart att man inte känner alla andra då vi inte har så mycket med varandra att göra. Jag har dock en god väninna på ekonomiavdelningen som jag ofta lunchar med. Vi har liknande bakgrund och hon är också inne på det där med träning så vi har rätt snabbt kommit varandra nära. Idag berättade hon en helt sjuk sak.

Hon, låt oss kalla henne för Malin, sitter i ett rum tillsammans med en annan tjej, eller ska vi säga tant kanske, som också jobbar med ekonomin på kontoret. Malin är verkligen en lättsam person men det verkar inte hennes rumskamrat tycka. Igår beställde hon nämligen in en stor skärm som vaktmästaren fick installera mellan deras skrivbord. Nu sitter Malin mot en vägg och bakom den sitter damen som hon ska samarbeta med.

Jag tycker att det här är lite märkligt och man undrar förstås hur det där arbetsförhållandet kommer att utvecklas. I mitt rum sitter vi fyra stycken och det fungerar bra. Vi har inga skärmar mellan borden. Vi är inte bästisar men det är ju klart att man kommer varandra lite närmre då man delar rum och luft.

Malin sa att hon frågade om skärmen varpå hennes kollega påpekade att Malin talar högt i telefon och att detta är störande. Det här kan jag faktiskt förstå för vi brukar gå ut ur rummet när vi måste ta lite längre samtal där man inte måste ha tillgång till datorn. Men ändå, sådant här kan man väl ändå tala om innan man beställer en gigantisk rumsavdelare.

Jag tror att det är dags för lite team building på vårt jobb. Kanske kan vi åka söderut och bonda?

Read More

Dagens gympass

Idag körde jag mest kondition men även lite mage och rygg. Det kändes faktiskt lite segt att ens gå till gymmet för det var så kallt utomhus. Ni vet, den där typen av kyla som gör att man mest vill lägga sig i soffan med en filt och se en film. Nu var jag dock tillräckligt stark för att motstå lusten att lata mig och jag hade god anledning till att ändå känna lust till att träna. Det var nämligen dags att testa nya tajts. Jag drog alltså på mig mina nya Wr.Up Skinny Fit tights och det kändes genast lite roligare…

Det är något med bra tights som gör att det blir lättare att träna. På gymmet är det ganska ofta dragigt och nu kommer jag tillbaka till det där med kylan. Om jag fryser så vill jag inte dra igång träningen, men när det känns lagom varmt så är det lättare att sätta igång med uppvärmning och sedan köra vidare. Skinny Fit tajtsen har också en annan fördel och det är att de liksom håller in huden på ett så bekvämt sätt. Man får känslan av att vara i bättre form och då orkar man lite mer, en slags placebo alltså.

Efter att ha joggat lite lätt så tog jag mig vidare till mage och rygg. Det var skönt att se att tightsen inte hade fula svettfläckar så att jag kunde köra mina ben-lyft och rygglyft utan att skämmas. Dessutom så upplevde jag att det blev lite lättare att köra då benen hade ett så bra stöd.

Jag tror att jag ska skaffa fler par för nu när vintern kommer så vet jag att det kommer att kännas jobbigt med kylan. Då blir det bra med snygga och bekväma träningskläder som ger lite extra lust till att fortsätta jobba.

Wr.Up Skinny FitWr.Up Skinny Fit tights är till för att forma baken på ett snyggt sätt men jag hade en lång t-shirt på mig så det var det ingen som såg. Jag tycker faktiskt att de här sporttajtsen är så pass snygga att jag skulle kunna tänka mig att ha de på även för promenader och tillfällen då man vill se bra ut men ändå ha kläder som det är lätt att röra sig i.

Read More