Om Dessie

Desirée ”Dessie” Nilsson, 18år från Stockholm, är en av Sveriges största bloggerskor genom tiderna. Dessie startade sin blogg 2008 och har sedan dess varit en av Sveriges starkaste bloggprofiler. 

För utom sin välbesökta blogg syns Dessie ofta i media. Hon har medverkar i TV program och syns ständigt i kvällstidningar samt veckomagasin.

2010, blott 16 år gammal, prydde Dessie omslaget på den populära tidsskriften Nöjesguiden.

2011 blev Dessie signad som artist hos Sveriges största skivbolag, Universal Music Sweden. Under det året hann Dessie med att släppa sin första singel med namnet ”Watcha Got”, producerat av Trinity Music som är en del av Universal Music Publishing.

Singeln nådde stor framgång och låg med bland dom mest sålda singlarna på iTunes samt mest spelade på Spotify. I samband med singeln släppte Dessie även sin första musikvideo. Videon har i dagsläget över 1.100.000 spelningar på YouTube.

YouTube Preview Image

.
2012 var även detta ett händelserikt år för Dessie. Hon deltog bland annat i Sverigeuttagningen till världens största skönhetstävling, Miss Universe Sweden, där hon tog sig ända fram till final.

(Foto: Dessie blir intervjuad av Annika Duckmark, Fröken Sverige 1996, under den pågående finalen på Café Opera i Stockholm)

2013 kommer liksom dom andra åren att  bli väldigt händelserikt. Ni läsare kommer får följa med i Dessies karriär via bloggen och i media.

Om du och ditt företag vill ha möjligheten att öka värdet genom att synas tillsammans med Dessie och på hennes blogg, tveka inte att kontakta oss. WeRun har års erfarenhet av sociala medier och vi vet hur man ska få bästa möjliga värdet ut ur en kampanj online.

www.werun.com // www.dessies.se