Svullen överläpp

(Bilder direkt från när dom var 1 timme nya.)

Såhär ser min överläpp ut just nu. Fyllde lite nytt restylane i, tog en halv istället för 25% av en spruta som jag tänkte först eftersom att det visade sig att jättemycket hade åkt ut och massor fanns kvar i mitten så min läpp var stor i mitten men lika smal som innan på sidorna så fyllde upp sidorna idag för att det skulle bli jämt. Jag har aldrig fyllt min underläpp för er som undrar. Dock så ser den jättemycket bättre ut när jag har större överläpp nu för det blir mer symetri, jag är jättenöjd då jag aldrig haft en överläpp och min underläpp är ju jättestor hehe :P

Restylane är ett naturligt ämne som åker ut ur kroppen efter ett halv år om ni undrar. :) Jag fyller inte för att få större och större och fyller heller inte för att få ”stora läppar” utan för att få mer symetri med underläppen. Massor säger att det ser bättre ut när jag gjort det än innan. Och jag är nöjd.

Jag är inte beroende för er som tror det och tycker inte det är ok att operera om sig helt heller ”bara för att” utan jag fyller min överläpp bara när jag märker att det gått ner för att hålla det jämt. Jag fyller alltså inte för att få överläppen större än vad den är. Nu är dom svullna också (då ser den större ut) och kommer vara det i ca 1 dag!