Tar bort så ni inte kan kommentera, ALLS!

Nu tar jag bort så att ni inte kan kommentera mina inlägg :) Är trött på dålig respons osv. Känner inte att jag bloggar för att läsa sånt, (är faktiskt inte värd det) jag bloggar för att jag själv älskar det. Jag bloggar inte för att tjäna pengar, och det har blivit ”mitt jobb” utan det är en hobby och jag älskar att skriva. Jag gillar när folk delar med sig av sina åsikter. Men det finns en gräns. Det här är min blogg, tillåter inte mobbning!

Sen så när jag tar en paus från bloggandet ibland så är det för att jag behöver det, för jag MÅSTE  inte blogga för att jag ”får” pengar för det. Vet att massor kommenterat detta när jag tagit en paus ibland. P.s Pengarna rullar inte bara in av sig självt ;) Jag ”får” inte pengar. Utan jag säljer, går på möten osv. jag har ett  varumärke nu, inte en blogg. Det har jag utvecklat.

 

Men, jag är mänsklig, ibland tar jag en paus från bloggandet. Man behöver inte bli sur och skriva hatiska kommentarer för det. (Kanske man borde tänkt på? Eller?) Ibland blir jag trött på alla jobbiga och negativa kommentarer och känner inte för att dela med mig av mitt liv mina känslor osv mer då. Liksom folk hittar ju alltid något att klaga på vare sig jag är världens sötaste eller något. Har jag en tröja som är ett rockband så är jag det ena och det andra pch lyssnar absolut inte på dom yada yada yada. Haha så trött på skiten!

Får se när jag tar upp kommentarsfältet igen. Ni får tacka alla idioter! (Japp, idioter)
För det är idioter som väljer att gå på person angrepp. Sånna är idioter enligt mig.
Tack för alla andra som stöttat mig, alla fina kommentarer osv. det värmer verkligen. ♥

.


Min gamla design efter att jag släppte min debut singel ”Whatcha got”!