Det finns en mans-tjej i bloggvärlden..

Som inget vem om.. Jag har vetat detta länge faktiskt, men känns elakt att säga vem det är! Men kan sitta och ge er lite ledtrådar bara för skojjs skull hehe ;) Men tänk efter och kolla igenom bilder som hon/han ej tagit på sig själv. Det är ju sjukt egentligen! Man tror typ inte det genom att läsa personens blogg sådär.. MEN, Om man läser mellan raderna på hennes blogg så kan man se vissa saker som till att hon inte kan göra vissa saker, ja det är pga hon är en transexuell.. Det är ju 1+1=2 ibland, men hon tänker nog inte på det själv. Men, WOW! Kunde ni ana detta..?

Det är nästan läskigt hur folk kan få sig verkligen att byta kön utan att man egentligen ska märka det.. Men just denna person har tagit hormon piller tror jag att det hette..? Sedan hon var mindre, det underlättar så man ej får vissa saker, tex. manlig röst osv.. Men jag tycker det är roligt det här! Det är ju ballt, eller hur..?

.

Om man kollar på personen så kan man se vissa drag som är killiga osv..

Ganska rak och smal i kroppen.. (Man ser att det är en ”killkropp”)
Silikon bröst..
Stora fötter.. + Stora händer..
Man ser i ansiktet om man kollar noga, inga tjejiga ögonfransar, flickiga drag syns inte om man tänker efter..
Operationer.

.

P.s Det är inte min tjejkompis Vicky!! För hon driver ju en blogg om just detta, hon är öppen om det.. Sitt liv som transexuell! Men denn tjej jag pratar om har ju en rätt flickig blogg. Inget vet att hon är transexuell förutom hennes vänner, och typ jag + några till..? Tyvärr så när man med i ”bloggvärlden” så snackas det ju, och det kommer alltid fram saker, och då är det typ att det är hennes bästavän som skvallrat. Lite synd.. Men jag tycker inte ”hon” borde skämmas, be proud! Det är ju sjukt ballt! :)